Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prezentace fotek PowerPoint 2000

Od: kejikl® odpovědí: 3 změna:

Mam dejme tomu 100 obrazku ze kterych chci udelat prezentaci v PowerPoint 2000.
Zadny efekty, prolinacky zvuk nebo video, jen aby se ty fotky daly posunovat treba koleckem mysi.
Podotykam, ze je to moje prvni akce s timto programem.

Problem:
Je to desne pracny.
1) rucne Ctrl+m nadelat 100 stranek
2) posunout se na prislusnou stranku, dat vlozit obrazek, vybrat ho z disku, OK
3) opakuje se bod 2)
Atd. atd. az do zblbnuti. (Vice obrazku vybrat nejde)

Copak nejdou jednoduse vybrat vsechny obrazky, vlozit je a hotovo?
Diky za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud by to nemuselo byt v PowerPoint 2000 zkusil bych www.xnview.com nebo neco jineho.

hodnocení

0x
Muj názor je takový že bych se v tomto případě vykašlal na power point...to co požaduješ tak umí namátkou acdsee,imager a vůbec každý druhý prohlížeč obrázků.
Jinak ohledně power point...netušim zda to jde rychleji...bohužel myslim že nejde...a zvlášť ten verze 2000 u novějšího je možný že to ochcat jde...vyzkoušeno nemam *smich*

hodnocení

Diky za odpovedi, potrebuju to provadet v praci, takze musim chte nechte pouzit Powerpoint.
Slo mi hlavne o to, aby ty obrazky byly v jednom souboru. Balit to taky nechci, kolegove jinde v praci nemaji pakovače.
Jen tak pro zajimavost, hledal jsem to doma v ACDSee a nenasel. Nic co by vyplivlo jeden soubor, kterej by mel v sobe vsechny obrazky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]