Nejste přihlášen/a.
Zdravím, koupil jsem si F1 2010 a při instalaci mi to hodilo chybu, že je zapotřebí Service Pack 3, to nemyslí vážně?
Je zapotřebí instalovat tento pack nebo to jde obejít jinak? Děkuji
SP3 je jeden z podpurných programů pro Windows a je ke stahnutí zdarma .. takže v čem je problém? Proč by někdo vymýšlel jak obejít věc, která je zadarmo? Mě F1 2010 běží bez potíží a jsem z nich nadšen . V čem vydíte potíž, že nechcete SP3?
doplněno 09.12.10 10:26:Mám ho nainstalovaný na 4 PC a žádné problémy nejsou. Rejpalové najdou problém ve všem a najdeš ho jak jsi sám napsal přímo u výrobce a pak s použitím každého vyhledávače. Doufám, že Ti má rada pomohla ...
Service Pack 3 určitě nainstalujte. Je to soubor aktualizací. Instalovat aktualizace by měla být povinnost. Neaktualizovaný systém si můžete představit jako odemčený barák s polorozpadlým plotem. Pak nějaký chlápek (hacker) pošle tlupu cikánů (viry a podobný škodlivý bordel) na Váš barák a je po baráku. Rozkradenej, rozdebranej, prostě zbydou jen oči pro pláč.
Takže já byhc to udělal takto. Ve Start→Všechny Programy je zástupce WINDOWS UPDATE. Na ten bych kliknul a nainstaloval všechny aktualizace dříve, než bude pozdě. Vzpomeňte si na ten odemčený barák s polorozpadlým plotem...
doplněno 09.12.10 15:36:A problémy jsou jen na nelegálních či špatně nainstalovaných systémech. V životě jsem se nesetkal s problémy spojenými s instalování aktualizace Service pack 3.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.