Nejste přihlášen/a.
Zacinam mit pocit ze si delate srandu.
Pokud totiz na soubor WMA nebo WMV kliknete na jakemkoli pocitaci s OS Windows, prehraje se Vam ve Windows Media Playeru, protoze tento prehravac je soucasti vindows snad od nepameti.
Snad jen pokud byste byl totalni zacatecnik, ktery jeste nezna adresar, soubor a pro zacatecniky tolik tezky povestny dvojklik na spousteni souboru.
WMA - Windows Media Audio
cs.wikipedia.org/...
WMV - Windows Media Video
zde bohuzel wikipedie mlci
no jasne ja sem blbe polozil otazku.Ja si pres emuli stahnul naky videa u kterych mi to pise ze sou ve formatu wma nebo wmv ale prehrat nejdou.Ale soubory ktery sou v avi se daji poustet normalne .
Jeste je tu jedna a mozna pravdepodobna moznost a to ta, ze je to proste podvrh. Soubor nahodne vygenerovanejch nesmyslnejch dat kterej je jen pojmenovanej neco.wmv
Jak to ale bezpecne zjistit, netusim.
V eMule jsem na to uz parkrat taky narazil, vetsinou uz v prubehu stahovani je u souboru cerveny vykricnik, kterym ostatni uzivatele co uz stahli a zjistili, ze je to podvrh informuji ostatni, ze to nema smysl stahovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.