Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wmv

Od: bond* odpovědí: 8 změna:
v cem se da prehrat soubor WMV nebo soubor WMA

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zacinam mit pocit ze si delate srandu.
Pokud totiz na soubor WMA nebo WMV kliknete na jakemkoli pocitaci s OS Windows, prehraje se Vam ve Windows Media Playeru, protoze tento prehravac je soucasti vindows snad od nepameti.
Snad jen pokud byste byl totalni zacatecnik, ktery jeste nezna adresar, soubor a pro zacatecniky tolik tezky povestny dvojklik na spousteni souboru.:(
WMA - Windows Media Audio
cs.wikipedia.org/...
WMV - Windows Media Video
zde bohuzel wikipedie mlci *smich*

hodnocení

0x
Nová verze je ke stažení z oficiálních stránek Microsoftu:
www.microsoft.com/windows/windowsmedia/cs/mp10/default.aspx
bond*
hodnocení

no jasne ja sem blbe polozil otazku.Ja si pres emuli stahnul naky videa u kterych mi to pise ze sou ve formatu wma nebo wmv ale prehrat nejdou.Ale soubory ktery sou v avi se daji poustet normalne .

Dyď ti tu každý odpověděl...přehraje to například windows media player...ale nepřehraje to verze 6.5 bez správných kodeků (od ver 7 je to bez problémů)...pak to přehraje jetaudio a plno dalších.
Takže si naistaluj správné kodeky nebo alespoň novou verzi wmp
bond*
hodnocení

wmp mam ten nejnovejsi kodeky mam taky dobry ale ty videa co stahnu pres emuli tak mi nic neprehraje jinak mi to vsechny wma a wmv prehrava
Hmm a co ti to jako dělá když ho to nepřehraje...to se mi totiž nezdá...když to jedno wmv přehraje tak nevidim důvod proč druhé ne...podle mě je nabořené...nebo zkus taky stahuj.cz/... jestli ti něco neschází,ale podle mě je to špatný soubor...toť muj skromný názor z tvého popisu/nepopisu závady

Jeste je tu jedna a mozna pravdepodobna moznost a to ta, ze je to proste podvrh. Soubor nahodne vygenerovanejch nesmyslnejch dat kterej je jen pojmenovanej neco.wmv
Jak to ale bezpecne zjistit, netusim.

V eMule jsem na to uz parkrat taky narazil, vetsinou uz v prubehu stahovani je u souboru cerveny vykricnik, kterym ostatni uzivatele co uz stahli a zjistili, ze je to podvrh informuji ostatni, ze to nema smysl stahovat.

Jestli je to korektní video soubor a čím je kódován by se dalo zjistit programem GSpot. Ten ty informace vypisuje. Ke stažení je zde: www.headbands.com/gspot

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]