Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rádcové
Chceme si pořídit notebook. Byl by využíván z velké části k internetu, stahování fotek, programy na foto. Na hry (pro děti) máme PC. Našla jsem v nabídce Proton tento notebook Acer eMachine E642 . Líbí se mi na něm jak cena, tak wifi, 15,6 úhlopříčka, numer. klávesnice. Zdá se vám dostačující? Parametrům až tak moc nerozumím, ale myslím, že nepotřebujeme nic závratného k běžnému internet. využití. Máte jiný návrh? Děkuji předem za odpovědi a přeji všem hezky strávený předvánoční čas.
Dobrý den. Také si myslím, že koupě tohoto notebooku by mohl být dobrý počin. Tento typ se běžně prodává. Když budete k němu něžní, tak možná i to šasi něco vydrží. Nemá cenu do toho vrážet více peněz, když stejně pokrok v IT jde závratnou rychlostí. Službu, co od něho požadujete, vám určitě udělá.
Děkuji za odpovědi Samozřejmě jsem obhlížela i ceny na netu, kde se tento model prodává třeba i o tisícovku levněji, ale to je bez operačního systému. V nabídce protonu je i s windows 7. Hm, asi bude rozhodnuto. Pokud se neobjeví ještě zajímavější typ NB za podobný peníz.
Nedělám reklamu, ale jukněte do www.alza.cz mám s nimi nejlepší zkušenost, reklamace, dodací lhůty, komunikace i ceny.
Podívejte se v jejich nabídce i na ostatní notebooky, mají pěkné vyhledávání. Já osobně bych do Aceru nešla, na tu značku jsem neslyšela nic dobrého.
Mařenko , dnes se nějak neshodnem, já už bych po osobních zkušenostech do Alzy nešel. Reklamace něco šíleného ve finále po 1/2 roce vrátili peníze, ale trvalo jim to. Ceny taky už jsou tam višší. Dnes bych raději už šel do Czech Computer. Ceny se nechají s Alzou porovnat czechcomputer.cz/...
doplněno 08.12.10 19:32:Vyšší
tak ještě se podívejte na mironet.cz/... tady taky něco je
doplněno 08.12.10 13:20:... a dejte si srovnat podle ceny, nebo podle názvu, či výrobce
vše jsem zkoukla...děkuju...ale opravdu nevím, co je lepší...jestli procesor AMD nebo INTEL, liší se i HDD 260 nebo 320 GB, no začínám mít v tom spíše větší guláš...jasně je lepší vyšší číslo, to je mi jasné, ale v procesorech se nevyznám...a na co jiného si dát pozor?
ňo, jo, to žňám, ... tak to je nejlepší pak zezadu ... nejdřív OS, pak velikost HDD, potom RAM, pak na co a dle toho grafika, numerická klávesnice a zbytek snad už vyjde sám ...
nejsem zájemce o NB, takže podle mého kdybych něco chtěl a stačilo by mi tohle za 9 990,- Kč czechcomputer.cz/... , pak ano, ale nechápu, že vedle je podle mne horší a za 12149,- Kč czechcomputer.cz/... , třeba je to chyba v inzerci a nebo, jak jsem uvedl, nejsem zájemcem o NB, ale zatím jsem měl v PC jen samý Athlony. Chápu Vaše tápání, protože ten samý za 9 990,- Kč je tam s Intelem czechcomputer.cz/... - takže já jsem pro Athlon a těším se na další diskuzi
czechcomputer.cz/... má OS Linux!
ještě jsem našla hodně podobný NB, má jen několik odlišností, ale cena je v podstatě stejná. Který by se vám zdál jako lepší kup? Acer emachine E642 nebo Acer eME728? Je tam rozdílný procesor, HDD. Děkuji všem za účast.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.