Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde založit web

Od: zelena* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

chci si založit web, ale nevím kde. Na blog.cz se to za 3 měsíce smaže (pokud se nepřihlásím), na webnode, jsou zas stránky moc málo široké a zvhledově ani moc hezké. Znáte někdo hosting kterej by mi web nesmazal?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Např. webgarden, ic, atd...

hodnocení

0x

Otazka je, zdali si stranky umite vytvorit sam, nebo potrebujete berlicku v podobe tech webu jak jste napsal, ktere vam web predpripravi. Napr. ja uz xx let mam stranky u webzdarma.cz

bena*
hodnocení

0x

Pokud si web budete dělat ve svém počítači pomocí svého HTML editoru (například Microsoft Office FrontPage), tak mohu doporučit IC.cz - mám tam stránky už nějaký ten pátek a jsem spokojen.

Pokud si stránky chcete dělat u poskytovatele služeb, mohu doporučit Webgarden, případně Estranky.

buss
hodnocení

0x

Ono to zase na rok není tak drahé, někteří to uvalí za měsíc v pivu.
Vyhledávačem různě vyhledávat free atp a vybrat si podle toho co nabízí. Na celém světě ...
Kde jsou ty doby, když schránka free byla jen ve světě ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]