Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam odpovídat v e-mailu?

Od: vlk95® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Lidé co pužívají e-maily mi říkají, že odpověď se píše nahoru na zprávu na kterou odpovídáte. Používám mozilla thunderbird a když dám odpovědět tak mi to bliká ža mám psát dolů. Jinak řečeno odpověď na mejl se píše pod starou zprávu nebo nad?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

kdyz otevrete hoooodne dlouhy mailovy rozhovor, co vidite prvni - zacatek emailu, nebo konec? Spravne.. tak a ted si tipnete, kam je teda lepsi psat odpoved...

doplněno 07.12.10 15:59:

RESENI: samozrejme, ze je lepsi psat odpoved NAD email. V nasich krajich se cte preci odshora dolu a ne zespoda nahoru...

hodnocení

4x

Nahoru, jinak se to musi furt rolovat, ze?

pravdomluvny*
hodnocení

3x

Odpovědi jednoznačně nahoru. Mě by nikdy nenapadlo psát odpověď dolů, ale párkrát mi taky takový mail přišel. Je to nelogické. Mimochodem stává se to i tady ve vnitřní poště a je to dost matoucí. Zvlášť když někdo odpoví jednou dolů a podruhé nahoru :)

tesyk*
hodnocení

2x

NO, logičtější je asi psát nahoru, ale dostávám taky dost odpovědí, které jsou psány dole. Z počátku jsem si myslil, že mi odpovídající zapomněl něco odepsat, a jen tak to odkliknul prázdné. Teprve po mém upozornění, mi napsal, že odpověď je dole a že mu to poštovní program takhle dělá sám. Takže dnes, když nenajdu odpověď nahoře, tak roluji dolu. Je to sice otravné, ale nic s tím neudělám.

elektrik*
hodnocení

0x

Bez pochyb nahoru. Alespoň běžná praxe v komerční korespondenci ve světovém měřítku to tak vykazuje :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]