Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NA JAKÝ SERVER ULOŽIT FOTKY A VIDEA

Od: prskac1* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, chci se zeptat, kam se dají na net uložit fotky a videa, abych je měl přístupné z kteréhokoliv PC připojeného k internetu, a aby byly v bezpečí, Tzn: aby se na ně nikdo nedostal...

Děkuji...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Osobně používám na fotky a pro mě důležitý věci Windows Live SkyDrive. 25 GB zadarmo mě bohatě stačí a na každý fotoalbum se dá nastavit kdo ho může prohlížet. A jelikož tam mám fotky v plným rozlišení tak to je vlastně i taková záloha co kdyby náhodou...

pepyk93*
hodnocení

1x
Uložit do *.rar nebo *.zip archivu,pojmenovat takovým názvem,abych si ho pamatoval (kdyžtak někam napsat),ale aby to nebylo moc obecné jméno souboru,zaheslovat (min. 15 znaků,kombinace malých a velkých písmen a číslic) a uložit na www.ulozto.cz ;)

barbakan*
hodnocení

0x

Je jich mnoho. Třeba google nebo rajce .

jahoda*
hodnocení

0x

www.nadapenny.com. Tam vložíte jakoukoli fotku. Po nahrání a uložení fotky se Vám objeví odkaz, na kterém je fotka uložena. Odkaz si uložte. Když někomu odkaz pošlete, Vaše fotka se dotyčnému zobrazí. Pokud odkaz nikomu nebudete posílat, o fotce budete vědět pouze Vy a nikdo jiný se k ní nedostane.

Osobně jsem chodila na jeden nejmenovaný diskuzní server a tento web jsem k nahrávání mých fotek používala. Abych dotyčným uživatelům neposílala fotky přes e-mail, vložila jsem odkaz s mojí nahranou fotkou do otázky či odpovědi. Je to podstatně jednodušší. Přeji mnoho úspěchů ;)

alf*
hodnocení

0x

je to úplně jedno protože stará moudrost praví, že nejbezpečnější je počítač bez připojení do sítě, bez vstupů. Dát něco na net je jako hodit to do popelnice, také hrozí že to může někdo někdy najít.

Co chci mít jen pro sebe neopustí můj disk a truecrypt.org/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]