Nejste přihlášen/a.
Mam dotaz ,mam internet na USB a koupila jsem si prodluzujici kabel at dam stik ven a ja muzu sedet v teple doma,ale notebook mi to neprijma musim mit na to nejaky program? Zapnu net ale nemuzu se pripojit.Kdyz zastrcim kabel do pc tak mi to pise hardwer nerozeznan.Prosim poradte
Trochu nechapu (jelikoz je spatne definovan) vyrazu "internet na USB".
USB je rozhrani, pres ktere se da pripojit ruzne zarizeni. A internet muze fungovat tez pres spoustu zarizeni. Zkratka bud mate USB wifi adapter a vyhledává to bezdrátové sítě (které ale nemusí být vůbec ve vašem okolí), kde bych prodluzovaci kabel chapal, ale tam je potom otazka jaky mate prodluzovaci kabel (standard 1.1 vs 2.0) , jak je dlouhý (víc jak 5 m se nedoporučuje - potom už spíše USB repeater) NEBO máte USB modem se SIM kartou a přistupujete k internetu přes GPRS, EDGE nebo 3G a tam mi prodlužovací kabel připadá zbytečný, protože signál je celoplošný.
doplněno 07.12.10 10:09:Jinak mě ještě zarazilo to "nerozpoznán hardware". To píše při připojení přes usb kabel nebo i bez? Jaký máte operační systém? Windows XP, Vista a Windows 7 by si měli zařízení sami nainstalovat (pokud k USB sticku nebyl dodán žádný software (CD)). U windows 98 si budete muset ovladače dohledat na internetu.
Ale usb wifina ti prostě na kdejakem a jakkoliv dlouhem kabelu nepůjde. Proč myslíš že dodávají tak krátký? Když už tak ti to asi půjde na stejném kabelu jako externí 2,5 disky které taky nefungují na všech kabelech.
Toť k délce kabelu
Pokud jde o to hw nerozpoznán tak to se mi nezdá- fungovalo to někdy nebo nefungovalo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.