Nejste přihlášen/a.
Prosím pomozte mámCelerona rozšířeného na 1,2 Ghz. Mám tento problémpři spuštění počítačemi to hodí hlášku(CPU is unworkable or has been changed. Please recheck-CPU SOFT MENU)můžu buďpokračovat F1 nebo DEL jít do BIOSU. Navíc mámmísto 1,2 Ghz procesor jen 600Mhz... Myslím že to může být tim že sem sev BIOSU překlep a namísto SAVE to EXIT (nebo jak to je) Dal to DEFAULT atd... Nevím jak to mám dát do pořádku v tom menuSOFT MENU si nastavým ty věci stim procesorem nahorua mámzas 1,2 Ghz ale jen do té dobynež restartuju či vypnu počítač...
Prosím pomozte nevím co stím díky Denny
Ano myslím tím přetoktavání, nevím z kolika Mhz ale
nejspíš těch 600Mhz jestli je to možné. Na 1 200Mhz.
Podle mě se to stalo když sem sel formatovat pocitac nebootovala mi disketa tak sem musel do biosu to nastavit
když jsem to opouštěl tak sem místo toho uložit a opustin dal to vrácení do defaultního stavu. Nechtěně.
A od té doby mi to píše tu hlášku a navíc místo původních 1,2Ghz mám 600Mhz.
V tom menu jak se píše v tý hlášce dám ty hodnoty nahoru a mám 1,2Ghz opustím BIOS počítač se restartuje napíše to tu hlášku mám pořád 1,2Ghz pro ignorování tý hlášky dám F1 a počítač se normálně spustí. Ale jakmile vypnu počítač či restartuju a pak ho zapínám zase je tam ta hláška a mám jen 600Mhz.
jj jasně
Ale ještě jedna blbá otázka:
co je to ta FSB sběrnice kde to najdu a jak to nastavim k čemu to je díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.