Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Metin 2 united problem

Od: misak* odpovědí: 22 změna:

ahoj.mam problem.chci hrat metin2 privatni server united ale kdyz to spustim napise se mi Správce inicializace aplikace(0xc0000135) se nezdařilo.Klepnutím na tlačítko OK mužete aplikaci ukončit nevi nekdo co s tim?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaar
hodnocení

0x

ahoj tady to řeší : pc-help.cz/...

dave*

Jen pro informaci.. nevim proc na konci pisete spravte to GM když ty GMka co provozuji Metin2United... nejsou Češi ale Američani... a pochybuju že by lezli na tyto stranky.. Ale ted k věcy.

Už beztak hraje United dosti lidi, a ty jejich servery jsou přetíženy a furt s tim maji nejake problemy.. Tak ten server odstavuji aby je vyřešili tak proto někdy Metin2United nepude. Pochopili jste to konecne?

davethemaker

metin2united.mypage.cz/... Tam najdete navod na všechno ohledně Metin2United a Metin2... Tam běžte je to tam husty... Všecko tam maji.

mapravdu

metin2united.mypage.cz/... Tam je to husty maji tam navod na vše jak se ma hrat Metin2 navody a všechno ohledně Metin2United

surafromhell
hodnocení

0x

hej borce tak to nevim ale dam ty muj učet klidne ale aš pujde metin ja mam problem v tim že my nejde stranka to je muj problem nebo všech?

surafromhell

ja to mislim tak že my uš od včerejška od 12 nejde metin2united je to nejlepši server a moc bych prosim kdy bude spraven nebo co se vislitlo za chybku? Prosim GM dekuji

wariorwgoot1

*slunce* cau kamo :D hej vpo ja ti poradim ja sem dost dobry na metin2 kdo ce poradit at napise na wariorwgoot1@seznam.cz sem shaman lvl 113 vse P sem dost dobry tak poradim tady je mala fotecka

wariorwgoot1

ty sis mravecik ty si nakej moula :DDD ten obrazé hodne pomohl tam uplne vespod bylo napsane jak se prihlasit na metin2 jak to pude na 100% jak to na instalovat upe bez chyby :D sem na tuhle debilni stranku uz nebudu psat lamo :DDDDDDDDDDDDDDDDD

výtka
Upozornění od sys maverick 21. 03. 2011 13:51:06
Nevim s kym mluvíš, ale tady u té odpovědi jsi žádný smyslplný obrázek neměl.A nauč se prosím psát, ju ;)
cekamtakynato

Hochu mam taky problémy s otevření unitedu nevím proč ale poradím ti: musíš najet na hlavni stranku je taková černa a zmačkni dowoland a tam bude něco napsaneho a uprostřed bude dowoland a klikni na nej a už ti to pojede. Hlaška pro GM! spravte to!

wariorwgoot1

hele ty mravemnci nevim kdo si ale drz pekne hubu besta kneumis metin ani trochu takze bacha napusu mravence a jo byl tam obrazel a jo psat umim narozdil ood tebe Mravence hahahahahahahahahah ty ses ale ubozak hahahahah :)

wariorwgoot1

hej ja ti kldine poradim umim to

wariorwgoot1

tak hele hele lidi tenhle server je primo pro debili kdyz ten vubec nikdy nejede 1 den maximum nejblbejsi tady dam vam stranku na nejjlepsi metin2 na svete je tam metinland je to uplne super meli biste to hrat napr nejsou tam zadne bugy zadne vchyby nikdy se ten server neopravoval protoze je to nej server na svete ho hrajte najdete me na modre risi se jmenem dropmetin sem mega dobry war tak to hrajte nej server na svete tady mate stranku :=) ... ecalibur.cz/...

melza

cau ele pls napis mi o tom tvym metinu na skype muj skype je

gladyator-97

Dik

strasny
hodnocení

0x

zdar problem mozna neni v souboru ale v jeho umisteni zkus pretahnout m2 united do jine slozky

iegoi*

Metin2 United momentalně nejde protože ma udajně oddechovy čas, osobně by mě zajimalo kdy skonči(doufam že brzy) a pro všechny kterym nejde zpustit Metin2 United= NA PLOŠE SI VYTVOŘTE NOVOU SLOŽKU NAPŘ: (METIN2 UNITED) POTE SE PRIHLAŠTE NA STRANKY KTERE JSOU MOMENTALNĚ MIMO PROVOZ STEJNĚ JAKO CELY SERVER :( A STAHNETE SI INSTALATOR DO PŘIPRAVENE SLOŽKY, KDYŽ SPUSTITE INSTALATOR V TETO SLOŽCE VŠE OKOLO Metin2United BY SE DO NI MĚLO NAINSTALOVAT A POTÉ BY MĚL JIT NORMALNE ZPUSTIT. Na další problemy sem linej odpovědět :D a jinak ve hře se jmenuju ego kdyby jste někdo něco potřebovali, napište pokusim se vam poradit.

doplněno 23.01.11 12:23:

A ještě bych měl otazku, nemate někdo prosim vás Criminal Soulrock (na založení cechu)? dam za to dost :D dobry veci.. :D prosim ozvěte se, chci udělat cech pouze CZ a SK s plnym pozemkem a každodennimy valkami pro vsechny hrace dostupne.. diky a připadně mam vybran i nazev ale pokud by jse nekomu nelibil nejsem proti. Diky za odpovědi.

doplněno 23.01.11 12:28:

Připadně mi mužete psat na email : marekklebeda@seznam.cz Diky.

alexan

custe chtěl sem se zeptat kdy pujde metin untid nevite kdy dik

wariorwgoot1
hodnocení

0x

cau hej kamo uz vpohode uz vscehno de lae jen proste ja zapnu metin2 united ja sem Shaman meno je wariorwgoot a sem tam mega dobry ale tenhle den sem se nekam porttl a porste me to hned koplo vim ze treba ve meste je malo lidi ale ani zadna jina postava ktersa byla treba v cervenem to neslo nechapu :D*smich*

výtka
Upozornění od sys maverick 16. 03. 2011 19:01:21
Hele kámo, ty obrázky se nevkládají jako podpis! - odmazáno
pupak123

nazdar ja sem tento metin2 united začal hrat sotva 2 dni a z jednou postavičkou somm prešiel cez port a koplo ma to a neda sa mi s tou postavičkou teras hat prosim ako to mam rozbehat?

sak
hodnocení

0x

ahoj. privatní server metin2 united je navždy uzavřený kvůli poruše serveru Saphir a Nemesis.

ivoxxx
hodnocení

0x

nesmite mit netbook

alexanaaa

cus hele proc nejde metin2 untident co je stim uz dlouho nejde pls rekni :(

tremlik
hodnocení

0x

dela mi to to same jako tobe nevim to jiste ale myslim si ze privat mt2 united byl smazan tak mne to dost nastvalo mnel jsem tam lvl 127 war 2 king 9 a exco 9 a hledam stejne vyreseni jako ty

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]