Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou nainstalovat aktualizace Win XP

Od: kejikl® odpovědí: 3 změna:

Chtel bych se zeptat. Kolega ma legalne zakoupene WinXP SP3, ma zapnute automaticke aktualizace systemu.
Do vcerejska vse fungovalo jak ma. Ted se stahnou aktualizace ale nenainstaluji se. Po restartu PC se ty same aktualizace zase stahnou a vse se opakuje.
Netusite nekdo kde muze byt chyba? Je prihlaseny na uctu s administratorskym opravnenim. Firewal jsem zkousel vypnout. System je projety antivirem Eset Smart Security a Spybotem. Uz nevim kam se podivat.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je zvláštní,že se to stalo ze dne na den.Zkuste se podívat do nastavení aktualizací,tam si můžete zvolit,zda se aktualizace stáhnou a instalují automaticky nebo jen stáhnou a čas instalace se zvolí ručně.

presne tak. Mrknul bych se do Vlastnosti systemu (prave tlacitko na tento pocitac a pote vlastnosti) na zalozku Automaticke aktualizace. Tam uz poznate co a jak je nastaveno.

bruk600*
hodnocení

0x
Dobrý den, dovolil jsem si zkopírovat moji odpověď ze sousední otázky. ...Nedávno jsem řešil podobný problém na nějakém NB. Přes lan tam net šel, ale přes WiFI nešlo nic. Problém byl v zapnutém maximálním zabezpečení IE. Nešly ani nainstalovat žádné programy a dokonce ani záplaty W. Musel jsem ručně snížit jednotlivé položky v zabezpečení IE a nainstaloval jsem firefix.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]