Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám win7. Chtěl bych vyskoušet linux. Když si vypálím Mandriva One Live CD, bude se mi instalovat něco do počítače? A jak to bude s internetem?
Nemusíte mít strach, normalně nábootujte s cd, systém si můžete prohlédnout a vyzkoušet jak se s ním pracuje včetně internetu. Po ukončení systému po něm na pc nezůstane ani stopy. Upozorňuji ale že práce může být trochu pomalejší jelikož se vše natahuje s cd.
PS: nebo si ho můžete nainstalovat třeba ve virtualboxu.
Vložíš CD do mechaniky. Pokud se nespustí, tak jdeš do BIOSu a nastavíš jako primární bootovací medium CD mechaniku. (primal boot)
Aha, no já ani nevím jak se do biosu dostat, takže z toho asi nic nebude... eště bych to nabootoval špatně
Když nevíš jak do BIOSu a pak ještě jak v něm tak se do toho radši nepouštěj a pozvi na kafe kámoše kterej tomu hoví. Něž mu to kafe uvaříš bude to mít hotový a Linux puštěnej.
Mohl bys tam udělat hooooodně škody.
eventuelne instalace pres wubi a pri startu si vyberes, jestli chces jet ve windows, nebo linuxu.Ale jak rika kolega nehore, pokud tomu moc nehovis tak radsi pozvi toho kamose.je to hotovy raz dva...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.