Nejste přihlášen/a.
Prosím lidičky dejte radu,jak odeslat emailem celý soubor fotek.Když jsem chodil do školy,tak PC nebyly a teď se mnou nechce pracovat,protože je chytřejší,než já.
Emailem můžete poslat jako přílohy soubory do celkové velikosti přibližně 6 MB. Moc prosím nic neposílejte přes www.uloz.to , za chvíli by byl zamořen balastem v kterém by jsme nic nenašli. Jak vám už radí jiní, vše zabalte do jednoho balíku v Rar nebo Zip a pošlete to přes www.uschovna.cz , easy.capsa.cz/... atd. Je to jednoduché, zdarma
Musím trochu oponovat s tím zamořením uloz.to balastem. Přece nahraji soubor a jak si ho dotyčný stáhne, tak ho smažu, vždycky tam byl odkaz i na smazání souboru
Pokud je to tak, pak se omlouvám - nejsem tam registrovaný, ale pokud tazatel je začátečník, tak je to pro něj složitější. A mohou se vyskytnout nepořádnici.
Mým e-mailem lze běžně odeslat 15MB
Ale to, kolik kdo odešleme svým e-mailem tazatele asi vůbec nezajímá.
Může buď poslat fotky jednotlivě, nebo rozdělit do menších archivů, které pojme e-mail. Nebo použít jakékoli úložiště, jak se praví výše. Asi by se dala také použít alba programu Picasa uložená na webu. Atd...
Tak jsem vyzkoušel u Tiscali sám sobě poslat soubor MP3 11,5 MB a dostal jsem odpověď message size 16159759 exceeds size limit 10485760 of server mx1.safe4mail.cz[91.216 . Je na velikost příloh nějaký světový standard?
Ano, gmail mám taky rád, protože se jím snadno a pohodlně odesílají přílohy.
Ještě lépe se Vám budou fotky odesílat, pokud budete mít souběžně mailovou adresu na gmailu a stáhnete si program PICASSA 3, protože se vám bude hodit i na jiné věci (například úpravu fotek, snadné prohlížení apod, je totiž v češtině a má jednoduché ovládání, pokud jste začátečník, snadno pochopíte, jak funguje.
Pokud pak budete mít svoji mailovou adresu na gmailu, z Picassa 3 si jednoduše podržením tlačítka Ctrl a klikáním na fotky, které chcete odeslat, odešlete na libovolnou adresu. V Programu je dole ikonka s obálkou (odeslat). Zeptá se Vás to na Vaši mailovou adresu, tu když zadáte, pak příště ji už zadávat nemusíte. Výhodou je, že se Vám fotky automaticky zmenší na adekvátní velikost v kB, tedy to, co Vám zde všichni radí. Tím zabijete dvě mouchy jednou ranou. Je třeba říci, že i když je program zmenší na míň kB, na kvalitě co se týče prohlížení to nijak neubere. Stejně tak si v toto programu můžete uložit fotky na internet, pokud jich máte hodně a tím vám nebudou na hard disku zabírat místo a ani o ně nepříjdete např. když se vám pokazí PC. K takovýmto fotkám budete mít kdykoliv přístup, např. z jiného počítače či z internetové kavárny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.