Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášení na poradte.cz

Od: patronka* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, zkouším nejrůznější možnosti, ale přihlásit se nelze.Několik info jsem vložila do rubriky vzkazy...,tam ale odpovídám jen sama sobě.Mám před sebou stolní PC na kterém jsem připojena k netu a ještě netbook, ne kterém jsem byla před chvílí.Tam jsem normálně připojena i k poradte.cz a tady ne a ne.Možná jsem to způsobila včerejšími experimenty s cookies, ale teď bych to měla mít sjednocené.Zdraví patronka v ilegalitě.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Podívej se v IE, jestli nemáš Poradte v blokovaných stránkách nebo jestli ti je neblokuje firewall

patronka*

Všechno jsem prohledala,ale dle mých skromných znalostí tam nic nevidím.Teď jsem zase na netbooku a funguje to normálně.Jenže další záhada.Původně jsem v info o připojených uživatelích byla, ale ukazovalo mi to, že se mám připojit.Pak už jsem tam zas nebyla, ale ty 2 bodíky jsem Ti klidně dát mohla.To bych jako nepřihlášená přece nemohla dát.Stejně mi není jasné, jak to funguje, když se přihlašuji střídavě z různých PC.Moje poslední naděje je Bena, který se mi umí vloupat do nitra PC a udělat tam pořádek.Jenže předpokládám, že teď někde mydlí svahy nad Vrchlabím.Jo a na obou počítačích mám stejné nastavení všeho.Tak už mne to odhlásilo i na netbůčku.Vložit můžu zas jen pod jiným nickem.

patronka*

Už je to na mašli.Zas jem přihlášená pod svým nickem i původním heslem, ale chtělo to povolit cookies.Tak se ještě ptám, jsou tam vždycky tři možnosti.Mám dát -povolit -dotázat se - zakázat?

los*

99,8% lidí má Povolit

a je to taky defaultne nastaveno u prohlizecu po instalaci.

patronka*
hodnocení

Přešla jsem zpět na stolní PC, nechalo mne to nahlédnout do mé stránky, v registru jsem jako přihlášená,cookie jsem povolila a už tu zase nejsem, ani nemůžu bodovat.Odcházím si číst.Bývalá patronka

los*
hodnocení

1x

smazat cookies, Zkusit jiný prohlížeč, jestli to dělá taky.

patronka*
hodnocení

Zas to nejde, prosím o upřesnění, co mám zkusit přenastavit, abych se sem mohla přihlásit.Včera jsem se utěšovala, že za to může můj mobilní operátor, ale dneska už by měl mít hotovo.Děkuji patronka

buss

a co tak zkusit ty cucky povolit, odsouhlasit a pak pc zresetovat? Jaké povoleno zabezpečení?
Že by si elektroni dělali co chtějí?

patronka*

Tak to jsem už snad všechno vyzkoušela.Momentálně jsem připojena přes Google Chrome, všechna slova to podtrhává, nejspíš čeká na angličtinu, ale to by se načekal.Tak zkusím řešení : odinstalovat IE 8 v "změny nebo odstranění programů" a znovu nainstalovat.Myslíte, že to je rozumný nápad?

sondaw*

Nevím jak kdo, Bena bude jistě proti, ale měla jsem s IE neustále nějaký problém a to zrovna na PC nejsem začátečník. V počítači ho samozřejmě mám, ale otevřu ho jen v případě, že někdo potřebuje pomoc, jinak bez nejmenších problémů používám FF, nastavený podle svých představ, zálohovaný přec MozBackup a nevyměnila bych ho. Stránky se načítají prakticky hned, nemám problém dostat se na jakoukoliv stránku, čistím jen přes CCleaner a jsem spokojená. Nestálo by za to vyměnit IE za jiný prohlížeč?

patronka*

Takový problém zažívám poprvé.Protože jsem na intu teprve od února, podle rad kamarádů jsem vyzkoušela Sea Monkey, FF a Google Chrome mám nainstalován jako rezervní, jinak bych teď odpovídat nemohla. Já si na rozdíl od Tebe vyhledávač podle svých představ nastavit nedokážu.IE 8 mi byl milý a mám ho na všech počítačích.Pořád se nemůžu dopátrat, kde je zakopaný pes, proč to z jednoho vyhledávače jde a z jiného ne a proč je i rozdíl mezi mými, stejně nastavenými písíčky.

doplněno 05.12.10 20:34:

Na vědomost všem dávám, že Bena ten problém našel a vyřešil.Kdo si pamatuje na Hopkirka, tak podobně teď vypadal můj monitor, kde se všechno dělo dálkově.Má můj převeliký obdiv.Stejně v této rubrice je plno bezva lidiček.Těm děkuji taky.Patronka není jen malá patrona.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]