Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedaří se odstranit soubor avi

Od: delfi* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,na externím HD mám uložen jeden film ve formátu avi,chci jej z HD odstranit,ale nejde mi to.Když dám volbu odstranit soubor,objeví se hláška,že je soubor používán jiným programem a proto nejde odstranit,po restartování počítače a odpojení a připojení HD nastane opět stejná situace.Poradíte nějaký tip?Děkuji D.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vladislav*
hodnocení

1x

Občas se mi stalo něco podobného, tak jsem nainstaloval program Unlocker a je po problému. Zatím se mi nestalo, že bych nějaký soubor neodstranil. Pokud to nejde normálně, zobrazí se Unlocker, který soubor odemkne a poté vymaže.

prskac1*
hodnocení

0x

Pokud máš na HDD ještě nějaké soubory, tak je zkopíruj někam kde o ně nepříjdeš a pak HDD jednoduše zformátuj..

doplněno 04.12.10 12:38:

Mohlo se stát, že se soubor špatně zapsal a teď stávkuje..

marenka*
hodnocení

0x

Nemáte se startem nastavené otevření nějakého z přehrávačů? Nebo bych se podívala do správce úloh, anebo to odstanit CCleanerem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]