Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze nainstalovat iTunes

Od: mrblackstar* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám problém s iTunes, nejde nainstalovat. Spustím instalaci, a začne se to instalovat, když dojde stav na 100% tak se nic neděje. Tak jsem počkal a nic, instalaci jsem přerušil a zkusil znova nic. Šel jsem tedy smazat pozustatky po iTunes, napsalo to chybu "Akci nelze dokonči protože složka nebo soubor jsou otevřeny v jiném programu". Nainstaloval jsem si program Wise Registry Cleaner. Dal jsem smazat registry Apple, Bonjour atd. program tvrdil že registry jsou smazány ale nejsou a furt to píše stejnou chybu.

Nevíte co s tím popřípadě neznáte lepší program? Předem díky za odpověď.

doplněno 19.12.12 12:21:

Nelze ukonči proces SystemUpdate, vždy to napíše "Operce nebyla dokončena, přístup byl odepřen".

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

shlaighter*
hodnocení

0x

No, co s tím, nevím, ale prozradím, že pokud máte jakékoli zařízení od Applu, tak lepší program než iTunes asi těžko najdete :)

Pokud je mi známo, proces SystemUpdate s iTunes nijak nesouvisí. Není dobré ukončovat procesy, kterým nerozumíme.

mrblackstar*
hodnocení

No, právě že zařízení od Apple mám, jinak by mě to až tak nětížilo. Nejhorší na tom je, že si nemůžu nainstalovat ani jiný progra, i když jsem v ovládacích panelech smazal vše co mělo společnýho s iTunes, tak když chci např. nainstalovat Skype tak napíše že nelze protože už se něco instaluje, při tom se neinstaluje nic.

hodnocení

0x

To ale asi není chybou itunes ale instalwizardem od MS ... = přeinstalovat widle...

artik*
hodnocení

0x

záleží , kde jsi ho stáhl, taky mi jedem nešel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]