Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapnu cookies?

Od: patronka* odpovědí: 4 změna:

Dostala jsem typ na zajímavý server a po přihlášení mi to napsalo, že si mám zapnout cookies. Co to je a jak zapnout cookies? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Zkus

Zobrazit>Zásady ochrany osobních údajů webové stránky>a označit Všechny webové servery

U souhrnných informací můžeš nastavit upřesnění

doplněno 03.12.10 11:05:

Ještě si je nastav v Možnosti Internetu>Osobní údaje>Upřesnit

windows.microsoft/...

patronka*
hodnocení

Dík, na Tebe je spoleh.Postupovala jsem správně, jen jsem si nevšimla, že můžu označit "dotázat se".Po označení jsem se pohodlně na server přihlásila, ale teď se mne to stále dotazuje.Ještě se tam vrátím a zkusím povolit jen tu konkrétní adresu.Teď zkusím místo "dotázat se" označit "přijmout", možná mi nabídne zadání adresy.Dík, v zásadě je to vyřešeno.

hodnocení

0x

V jakém prohlížeči?

patronka*
hodnocení

Já jsem se mezi tím neflákala, něco málo už o sušenkách vím.Používám IE 8 a momentálně jsem ve fázi "upřesnit".Tam bych měla najít "upřesnit nastavení ochrany osobních údajů" v části "Soubory cookie a zaškrtnout : "přepsat automatickou správu souborů cookie".No a tam jsem se ztratila.Postupovala jsem ale v IE přes NÁSTROJE a je tam ještě možnost START = ovládací panely = možnosti internetu.Nejspíš se ale dostanu zas do stejné pasti.Máte nějaký jiný nápad?Dík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]