Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Videa z mobilu bez zvuku

Od: nicollette odpovědí: 4 změna:

Dobry den :) Chtela jsem se zptat ... dnes jsem prisla domua z mobilu jsem si dala do PC par videi ... Jenomze kdyz je v PC spustim mam je bez zvuku .. Jinak vsude mi zvuk jde (YouTube,ostatni videa apod.) jen z toho mobilu mi nejde ten zkuk ... Poradi nekdo co udelat nebo co si an to stahnout? Dekuji :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Přes který přehrávač přehráváte ona videa?

Já bych zkusil stáhnout a nainstalovat K-Lite kodeky (pokud máte v počítači jiné, tak je odinstalujte).

Jinak určitě zkontrolujte v Ovládání hlasitosti (dole ikonka repráku), zda-li jsou jezdce nejsou stažené.

nicollette
hodnocení

Videa prehravam v Windows Media Player ... Zadny takovy program jeste nemam ... A hlasitost je v poradku ... :) Dekuji moc , zksuim si to stahnout :)

bena*

Windows Media Player je ideální zaktualizovat na nejnvější verzi (pro WinXP je to verze 11, Win2000/ME/98SE je to verze 9). WindowsVista a WIndows7 obsahují nejnovější verzi Windows Media Playeru.

Jinak ty K-lite kodeky nainstalujte do WIndows Media Playeru.

misak*

nato ti jednoduse odpovim ;) stahni si na stahuj.cz kodeky na windows media player(neboj neni to nic tezkeho)napis tam proste do vyhledavani "kodeky windows media player potom se ti to stahne a ty to nainstaluj (jen klikas na to dalsi,dalsi atd) a potom ti to uz pujde.jo a nebo si stahni nektery program na prehravani doporucuji Km-player,VLC media player,a snad nejlepsi DivnX.ale spis bych doporucil tu 1.moznost.a jakohe formatu sou ty videa ktere prehravas z toho mobilu?(neni to format 3gp?nebo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]