Nejste přihlášen/a.
Dobry den Chtela jsem se zptat ... dnes jsem prisla domua z mobilu jsem si dala do PC par videi ... Jenomze kdyz je v PC spustim mam je bez zvuku .. Jinak vsude mi zvuk jde (YouTube,ostatni videa apod.) jen z toho mobilu mi nejde ten zkuk ... Poradi nekdo co udelat nebo co si an to stahnout? Dekuji
Přes který přehrávač přehráváte ona videa?
Já bych zkusil stáhnout a nainstalovat K-Lite kodeky (pokud máte v počítači jiné, tak je odinstalujte).
Jinak určitě zkontrolujte v Ovládání hlasitosti (dole ikonka repráku), zda-li jsou jezdce nejsou stažené.
Videa prehravam v Windows Media Player ... Zadny takovy program jeste nemam ... A hlasitost je v poradku ... Dekuji moc , zksuim si to stahnout
Windows Media Player je ideální zaktualizovat na nejnvější verzi (pro WinXP je to verze 11, Win2000/ME/98SE je to verze 9). WindowsVista a WIndows7 obsahují nejnovější verzi Windows Media Playeru.
Jinak ty K-lite kodeky nainstalujte do WIndows Media Playeru.
nato ti jednoduse odpovim stahni si na stahuj.cz kodeky na windows media player(neboj neni to nic tezkeho)napis tam proste do vyhledavani "kodeky windows media player potom se ti to stahne a ty to nainstaluj (jen klikas na to dalsi,dalsi atd) a potom ti to uz pujde.jo a nebo si stahni nektery program na prehravani doporucuji Km-player,VLC media player,a snad nejlepsi DivnX.ale spis bych doporucil tu 1.moznost.a jakohe formatu sou ty videa ktere prehravas z toho mobilu?(neni to format 3gp?nebo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.