Nejste přihlášen/a.
Stáhnul jsem DVD film a po rozbalení mám 9 souborů IFO a VOB. Když jsem tyto soubory vypálil na DVD nosič pomocí programu CD BurnerXP, tak toto DVD stolní přehrávač neotevře a píše neznámý disk. Pomocí rozkliknutí souboru IFO se film přehraje pouze na PC. V čem je chyba? Nevyžaduje stolní přehrávač vypálení jako obraz (image) DVD? Nechci zkazit už další nosič )
Ono je jedno v čem to vypálíš, musí to, být ve složce VIDEO_TS aby to přehrávač přehrál. Tak buď si vytvoříš složku VIDEO_TS nakopíruješ ty soubory do ní a pak to vypálíš jako datové DVD, nebo v NERU existuje vitvořit video DVD a to tu složku má a do ní to nakopíruješ a vypálíš. Složka AUDIO_TS, která se v tomto případě vytvoří také, zůstane prázdná a pro správnou funkci DVD tam nemusí být vůbec.
Nevim jake program CD BurnerXP ma moznosti, ale napr. v programu Ahead Nero s muze zvolit mezi DVD-ROM (ISO) - coz je na klasicka data. Tak jsi to nejspis vypalil ty. Pote je volba DVD-Video. Mel bys to poznat hned, protoze to samo predvytvori adresare AUDIO_TS a VIDEO_TS. Tak ty vsechny soubory pretahni do te slozky video. audio nech prazdne a vypal to.
Médium DVD PLUS nebo MÍNUS? Umí přehrávač tato média? Uzavřel jsi ho? DVD dnes stojí maximálně 5,- Kč, takže se s nimi dá v pohodě experimentovat. Případně si přečti info tady dvdrip.kvalitne.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.