Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dočasný profil?

Od: jirkapc odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

prosím Vás poraďte... Smazal jsem ve svém uživatelském profilu (C:\Users\Jirka) jeden soubor, který se mi tam objevil před pár dny s názvem ntuser.dat nebo tak nějak. Soubor nešel smazat klasicky, takže jsem použil prográmek od společnosti Emco s názvem MoveOnBoot, který maže soubory, které nejdou klasicky smazat. Nabídl se, že ho po restartu smaže a to také udělal, jenže Windows mi najel jak kdyby byl prvně nainstalován (probíhala i příprava plochy) a pak píše po startu hlášku: Byli jste přihlášeni pomocí dočasného profilu. Nemáte přístup ke svým souborům a soubory které vytvoříte pomocí tohoto profilu, budou po vašem odhlášení ostraněny. Ale když kliknu na Start, programy, tak tam jsou všechny, ale v obrázkách, dokumentech atd. není nic. Ale když najedu na C:\Users tak tam pod mým názvem profilu je ve složkách vše, ale jsem asi přihlášen nějak jinak :( Ještě tam vidím profily TEMP.Jirka-PC a TEMP. Prosím moc, poraďte... Obnovení systému vyhodilo po restartu hlášku, že nelze obnovit, že něco chybí. Mám Windows 7, 64 bit Ultimate. Díky

Dočasný profil?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

to si šikovnej. smazal sis ten nejdulezitejsi uzivatelsky soubor...

Proc maji uzivatele porad chtic mazat neco co neznaji? To je tak tezke si nejdriv o tom neco zjistit na internetu?

tady mas navod na napravu:

windows.microsoft.com/...

doplněno 02.12.10 11:26:

Právě kvůli takovýmto šikovným uživatelům microsoft systémové a skryté soubory skrývá. Jenže uživatel si tuhle volbu pravidelně vypíná ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]