Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace Avastu - povolit?

Od: brunecova® odpovědí: 6 změna:

Jsem úplný laik na PC, proto prosím o radu. V Avastu mám aktualizovat program, současná verze: 5.0.677? Dále to chce aktualizovat jádro a virovou databázi, současná verze 101201-0, datum vydání - dnes. Poraďte. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

2x

ano , ano, vždy aktualizovat. Nejen data ale i samotný Avast. Je zdarma, dělá to většinou automaticky, ale pokud vám vyskočí nabídka s tlačítkem AKTUALIZOVAT , tak neváhejte a klikněte na to, at máte nejčerstvější verzi ...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Aktualizuj.

hodnocení

Už jsem to aktualizovala. Je tam napsáno - Avast je přednastaven tak, aby se aktualizoval automaticky, lze i ručně. Mám si ty aktualizace hlídat, nebo si to Avast udělá sám?

ladinpraha*

Automaticky

bena*

Ano, určitě nastavit jak aktualizaci virové datábaze na AUTOMATICKY, tak i aktualizai programu na AUTOMATICKY (viz. obrázek ↓)

Aktualizace Avastu - povolit?
hodnocení

Děkuji za názornou odpověď. Mám to už, jak jste radil.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]