Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem webkameru iSlim 320. Po naistalování na notebook funguje pouze mikrofon.Z instalačního CD jsem stáhl DRIVE a spadl mi celý systém Windows.Ten se po chvíli restartoval a našel nějaké chybové hlášky.Nevíte někdo co s tím?není to v ovladačích a kde je najít? díky Jirka.
Jaký Windows máte na notebooku? Jsou ovladače a vůbec celé zařízení (webka) kompatibilní s daným Windowsem?
Na chybové hlášky doporučuji použít WhoCrashed - ten zjistí příčinu pádu.
Windows XP a webkamera by měla být kompaktibilní s tímto Windowsem..Při instalaci DRIVE se sice objevila hláška,že ta webka není Windowsem schválená,ale jak mi vysvětlil prodejce,nemělo by to mít vliv na instalaci.
Dobře, tak ovladač (driver) webkamery odinstalujte pomocí správce zařízení → kliknout na Tento počítač pravým tl. myši, zvolit Vlastnosti→Hardware→Správce zařízení
Ve správci zařízení klikněte na webkameru a nahoře v liště klikněte na ikonku odinstalovat (počítaček s ×). Pak vypojte webku z USB portu a restartujte počítač. Poté zapojte webku do jiného USB portu a nainstalujte ovladače znovu (tj. objeví se hláška, že byl nalezen nový hardware, pak vyskočí okénko s průvodcem, průvodci řekněte, že chcete nainstalovat ovladače automaticky a vložte CD. Průvodce si sám najde správné ovladače a pak postupujte podle pokynů.
Tak bohužel.Postupoval jsem podle návodu,v okně se objevila hláška,že složené zařízení nebude pravděpodobně pracovat správně,po kliknutí na videohovor na Skype,se objeví hláška,že nelze nalézt webkameru. Tak ji asi půjdu reklamovat. Vám děkuji za radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.