Nejste přihlášen/a.
Ahojky - potřebuji helpnout s mým jeden rok starým PC - vše celkem šlo...ale nyní nejde vypalovat přes NERO... a celkově přes žádný program!
najednou se mi někam vytratil zvuk - nejde zvuk a Windows media Player mi hlásí chybu...že to prostě nejde přehrát ach jo...co jác si počnu...holka,která tomu vůbec nerozumí... a Skype mi taky nejde - problém s přehráváním mi to píše ...
Co mám dělat ,
prosím?! Děkuji Marcy
No vzhledem k tomu že jsem věšteckou kouli nechal v práci tak mi prozraď podrbněji co to dělá,píše a nedělá jak má Ono ze slov nejde tohle a tamto nic nepoznáme, uvědom si že na tvuj monitor nevidíme- jak by jsi reagovala kdybych ti řekl že mi nehrají repráky...to je úplně to samé.
Podle dosavadních informací a z toho že snad nic nejde? bych usoudil že je kompletně rozvrtané pc prožrané virama a spywarem a do toho nabořené windows (pro začátek projeď antivirem,spobotem.adaware,spyware terminator,stinger,trojan hunter...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.