Nejste přihlášen/a.
Jsem již několik měsíců zaregistrován na badoo.com je to server podobný facebooku,ale zničeho nic po zadání badoo.com mi naskočí jiná stránka badoo.com v angličtině ,která s tou původní nemá nic společného a v jiných Pc se přihlásím normálně ,problém je tedy v mém počítači nejspíš,žádám proto o radu děkuji
cookies vymazáno a je jedno jaký použiji prohlížeč,v každém mi najede stránka úplně jiná
this domain is under contruction to je na té stránce jako první,ale v jiných pc jak jsem říkal funguje bez problémů,používám mozillu,popřípadě je možné že jsem cookies vymyzal špatně žádám tedy laickou radu k vymyzání cookies
Tak znám důvod problému na 50% do tří dnů se dozvím výsledek,vyzkoušel jsem modem v jiném pc a nešlo to závada stejná,já se vždy na jiném pc přihlásil ,ale né přes svůj internet,zavolal jsem tedy operátorovi tuto závadu a prý nejsem první dp tří dnů mi technici dají vědět tak sem pak napíši co se stalo,jinak děkuji za pomoc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.