Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu se připojit na webovou stránku

Od: djtimothy* odpovědí: 9 změna:

Jsem již několik měsíců zaregistrován na badoo.com je to server podobný facebooku,ale zničeho nic po zadání badoo.com mi naskočí jiná stránka badoo.com v angličtině ,která s tou původní nemá nic společného a v jiných Pc se přihlásím normálně ,problém je tedy v mém počítači nejspíš,žádám proto o radu děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raduz*
hodnocení

2x

Nepisete jaky mate prohlizec - kazdopadne vymazte cookies a melo by to byt OK

djtimothy*
hodnocení

cookies vymazáno a je jedno jaký použiji prohlížeč,v každém mi najede stránka úplně jiná

this domain is under contruction to je na té stránce jako první,ale v jiných pc jak jsem říkal funguje bez problémů,používám mozillu,popřípadě je možné že jsem cookies vymyzal špatně žádám tedy laickou radu k vymyzání cookies

raduz*

Firefox - Nastroje - moznosti - karta soukromi - tam vymazte cookies

hodnocení

0x

Na 1. pokus.

Nemohu se připojit na webovou stránku
djtimothy*
hodnocení

mě to teď prostě nejde ,nevím čím to je,jestli nějaký útok?

bena*
hodnocení

0x

Jaký internetový prohlížeč používáte?

Používáte firewall?

djtimothy*
hodnocení

na prohlížeči nezáleží ať použiji jakýkoliv chyba je stejná

djtimothy*
hodnocení

jinak ano bráno firewall je u něčeho aktivní

djtimothy*

Tak znám důvod problému na 50% do tří dnů se dozvím výsledek,vyzkoušel jsem modem v jiném pc a nešlo to závada stejná,já se vždy na jiném pc přihlásil ,ale né přes svůj internet,zavolal jsem tedy operátorovi tuto závadu a prý nejsem první dp tří dnů mi technici dají vědět tak sem pak napíši co se stalo,jinak děkuji za pomoc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]