Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z RTF do DOC

Od: lenka123* odpovědí: 3 změna:

Potrebuji dat seminarni praci z RTF formatu do formatu DOC,ale nevim,jak na to. Poradite mi nekdo prosím? Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Napadlo mne ten soubor v RTF aspoň jednou - dvakrát zkopírovat a každou kopii uložit pod jiným názvem, třeba Seminárka 2. kopie, nebo Seminárka č.3 a až potom jednu z těchkopií zkusit převést na DOC... aby se náhodou nestalo, že seminárka v nějakém programu nezmizne jen do koše, ale rovnou do ... no však tušíte kam, ano, do nenávratna...*zed*

já nemám problém s převodem rtf, po napsání a zformátování textu ho dám Uložit jako a vyberu formát z Wordu

třeba si to párkrát nanečisto vyzkoušet třeba s jen pár stránkama toho textu v .rtf

držím palce!

Z RTF do DOC

Zkusil bych to poslat na www.zamzar.com

hodnocení

0x

softinterface.com/...

Program je omezen na několik použití ale věřím že jedno či dvě bude stačit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]