mam prozbu a nevim co stim.připojim se na internet a po cca 30 nim se mi obevi tato hlaška:v aplikaci generic host process for win32 services došlo k problemu a byl ukončen.pokaždy musim restartovat počitač protože ikonka mi ukazuje že sem připojenej ale vypnout nejde
Chjo...jak se připojuješ na net,jakej prohlížeč...jinej to dělá taky? Projížděj jsi pc antivirem,spybotem,adawarem,spyware terminator,stinger...?
popo*
použivam explorer .připojoji se přes adls od radiokomunikaci mam avast,nod32, ad -aware.dela mi to i když nepouživam prohližeč přeba stahuju jenom data nebo mam spuštenej jenom bitcomet.
cože? ty máš avasta i noda? Doufám že oba nemáš puštěný rezidentně,pokud jo tak okamžitě jeden vypni to je minimálně část problémů. Projel jsi to už těma prográmkama jak jsem psal?
popo*
ano pročištuji kazdy 3den. ale mam dalši problem kazdou chvilku mi to vypadava spojeni.
Heh a připojení je přes LAN nebo USB? Když spojení spadne tak na routeru (nebo usb modemu) linka svítí? To znamená, je adsl aktivní? Je tu moc otázek a málo odpovědí..například co to znamená že každou chvilku vypadává spojení- síťový kabel odpojen,nebo to chvíli nekomunikuje nebo co to dělá. Ten původní problém to už nedělá?...sorry ale věštec nejsem. Mimochodem to že každý 3. den projíždíš pc 2-3 prográmkama neznamená že je čistý! Projeď to jinym a budeš se třeba divit
popo*
přes usb modem .když mi to vypadne tak modem sviti a problikava druha kontrolka ktera se spojuje z radiokomunikacema když prestane blikat tak se mužu připojit. ten puvodni problem zatim se nevyskyt tak uvidim.
Aha tak v tom případě kontaktuj radiokomunikace, na to se ani na dálku podívat nemůžu...možná vadný modem? Problém na útředně? Vadný kabel? Těžko říct.řeš to přímo s nima. Maximálně můžeš zkusit přeinstalovat modem ale to leda že by linku odpojovalo něco se systému což se mi nezdá
Zdravíčko všichny s tímto problémem. Taky mě to trápilo, ale už netrápí. Jedná se o chybnou záplatu od Microsoftu (jakoby už Microsoft posílal lidem viry). Řešení: Stahnout a nainstalovat následující opravu opravy OPRAVA Hezký den PanSněhulák
čau ja sem dostal novy pc a taky me to delalo ale je to jenom internetem musis si predelat novou bedynku v podkrovi nebo ja nevim kde to mate vy ale ja sem to tak udelal a je to v poho a zvukovka a sitovka sem vymnenil a furt to delalo vymen tu bedynku od internetu a bude to god uvidis delali me to z firmi fitech a uz me to do pak se me ozvi az ti to pude jo?zdarec
hej to je ptakovina stim ze je to microsoftem atd ma pravdu ten typek jak mluvi o te bedynce proste se stym nema rad net a zase nekdo machri ze je to s microsoftem je to tou bedynkou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.