Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet

Od: popo* odpovědí: 10 změna:
mam prozbu a nevim co stim.připojim se na internet a po cca 30 nim se mi obevi tato hlaška:v aplikaci generic host process for win32 services došlo k problemu a byl ukončen.pokaždy musim restartovat počitač protože ikonka mi ukazuje že sem připojenej ale vypnout nejde

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Chjo...jak se připojuješ na net,jakej prohlížeč...jinej to dělá taky? Projížděj jsi pc antivirem,spybotem,adawarem,spyware terminator,stinger...?
popo*
hodnocení

použivam explorer .připojoji se přes adls od radiokomunikaci mam avast,nod32, ad -aware.dela mi to i když nepouživam prohližeč přeba stahuju jenom data nebo mam spuštenej jenom bitcomet.
cože? ty máš avasta i noda? Doufám že oba nemáš puštěný rezidentně,pokud jo tak okamžitě jeden vypni to je minimálně část problémů. Projel jsi to už těma prográmkama jak jsem psal?
popo*
hodnocení

ano pročištuji kazdy 3den. ale mam dalši problem kazdou chvilku mi to vypadava spojeni.
Heh a připojení je přes LAN nebo USB? Když spojení spadne tak na routeru (nebo usb modemu) linka svítí? To znamená, je adsl aktivní? Je tu moc otázek a málo odpovědí..například co to znamená že každou chvilku vypadává spojení- síťový kabel odpojen,nebo to chvíli nekomunikuje nebo co to dělá. Ten původní problém to už nedělá?...sorry ale věštec nejsem. Mimochodem to že každý 3. den projíždíš pc 2-3 prográmkama neznamená že je čistý! Projeď to jinym a budeš se třeba divit
popo*
hodnocení

přes usb modem .když mi to vypadne tak modem sviti a problikava druha kontrolka ktera se spojuje z radiokomunikacema když prestane blikat tak se mužu připojit. ten puvodni problem zatim se nevyskyt tak uvidim.
Aha tak v tom případě kontaktuj radiokomunikace, na to se ani na dálku podívat nemůžu...možná vadný modem? Problém na útředně? Vadný kabel? Těžko říct.řeš to přímo s nima. Maximálně můžeš zkusit přeinstalovat modem ale to leda že by linku odpojovalo něco se systému což se mi nezdá

pansnehulak*
hodnocení

0x
Zdravíčko všichny s tímto problémem. Taky mě to trápilo, ale už netrápí. Jedná se o chybnou záplatu od Microsoftu (jakoby už Microsoft posílal lidem viry).
Řešení: Stahnout a nainstalovat následující opravu opravy :) OPRAVA
Hezký den PanSněhulák

dom*
hodnocení

0x

čau ja sem dostal novy pc a taky me to delalo*plac* ale je to jenom internetem musis si predelat novou bedynku v podkrovi nebo ja nevim kde to mate vy ale ja sem to tak udelal a je to v poho a zvukovka a sitovka sem vymnenil a furt to delalo vymen tu bedynku od internetu a bude to god uvidis delali me to z firmi fitech a uz me to do pak se me ozvi az ti to pude jo?zdarec:)

karlos*
hodnocení

0x
hej to je ptakovina stim ze je to microsoftem atd ma pravdu ten typek jak mluvi o te bedynce proste se stym nema rad net a zase nekdo machri ze je to s microsoftem je to tou bedynkou*frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]