Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překladač

Od: dagmar* odpovědí: 12 změna:

Máte někdo tip na dobrý překladač z angličtiny? Občas se potřebuji podívat na nějaké stránky a něco přeložit.

Anglicky umím pouze základní věci, které potřebuji k obsluze počítače, skeneru atd, a ve svém pokročilém věku už se ji učit nebudu.

Upoutal mě překladač Britanik - nevím, jestli cena 600 ,-kč na rok se vyplatí, možná bych raděj něco free. Díky:)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

duke*
hodnocení

0x
Britanik neznam, nemohu soudit. Ja pouzivam PC Translator, ten je dost kvalitni. O nicem, co by bylo free, bohuzel nevim. Slovniky free jsou, ale prekladace asi ne. Mozna jenom nejake on-line, ale to nevim jiste. Zkus www.google.com a poloz otazku on-line prekladace.
dagmar*

Můžeš se mrknout? Mě tam vyhovuje to, že jen kliknu a je celá stránka přeložená - je možné si to na hodinu vyzkoušet.

www.britanik.cz/

duke*
hodnocení

0x
Jo, vypada to dobre. Zalezi na tobe, pro co se rozhodnes. Zkus se jeste podivat sem a uvidis: www.pctranslator.cz. Ale zadny prekladac ti nenahradi, kdyz umis anglicky. Je to doslovny a ne vzdy povedeny preklad.
depo*
Na www.pctranslator.cz si můžeš stáhnout demo nebo objednat plnou verzi za 3.750,- Kč. Plní funkci překladače dokumentů, e-mailů, textů a web. stránek. K dispozici pro několik jazyků.

deamoniac
09.12.04 18:17
hodnocení

0x
Eurotran
miljan*
Eurotran za rozumnou cenu www.microton.cz/
dagmar*
Moc děkuji všem za tipy.:)
deamoniac
není, zač ale takové studium nebo soudní překladatel je taky užitečný!*frajer*
dagmar*

Věřím že studium angličtiny by mě hodně dalo, ale musíš uznat že v 57 už to ani nestojí za to - studuji, ale jiný obor.

Jsem ráda, že umím zacházet s počítačem,skenerem, dělám si stránky - a co nevím, na to se zeptám. A pokud zde budou šikovní lidé, kteří mi dokáží odpovědět - není co řešit.

Přeji pěkný den.:)

dagmar*
Pro deamoniaka - odpověď mi nějak vlezla o patro výš.
lavertip
Eurotran. Prelozi ti bud celou stranku(kliknes na ikonku v IE) nebo si prekopirujes danej text do programu a je to. Srozumitelnost prelozeneho textu relativne dobra. Ja mam cesko-anclicko,nemeckou verzi a jsem spokojenej.
miljan*
Eurotran zatím chodí pouze v IE.Do jiných prohlížečů se snad chystá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]