Nejste přihlášen/a.
Ahoj.Uvažuji o externím disku jak už mně tady radili.Max do 500GB ale nevím jaký.Prozkoumával jsem a vůbec nerozumím hodnotám a nechci koupit nějaký nevhodný.Myslel jsem tak okolo 1500-2000max Kč.Mám noťas HP Pavilion 250 GB AMD Turion X2 Ultra 64-systém mám W7 Ultimate.Díky ahoj.
Já teď na kancelář kupuji tento. Beru raději nějaký odolnější, protože kdo ví jak se s ním bude zacházet. Brách jej používá už rok a bez problému. Jen před rokem měl nižší kapacitu za stejné prachy.
Díky-včera jsem na něj koukal u Alzy-je tam něco přes 1700Kč-nebudu přebírat,stejně tomu houby rozumím a dám na vaši radu-díky za radu
pročítal jsem technické údaje-nemá asi podporu W7?Má Linux,XP,Vista,W2000 ale o W7 ani zmínka?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.