Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký externí disk 500GB?

Od: dodousek* odpovědí: 4 změna:

Ahoj.Uvažuji o externím disku jak už mně tady radili.Max do 500GB ale nevím jaký.Prozkoumával jsem a vůbec nerozumím hodnotám a nechci koupit nějaký nevhodný.Myslel jsem tak okolo 1500-2000max Kč.Mám noťas HP Pavilion 250 GB AMD Turion X2 Ultra 64-systém mám W7 Ultimate.Díky ahoj.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasdax*
hodnocení

3x

Já teď na kancelář kupuji tento. Beru raději nějaký odolnější, protože kdo ví jak se s ním bude zacházet. Brách jej používá už rok a bez problému. Jen před rokem měl nižší kapacitu za stejné prachy.

interlink.tsbohemia.cz/...

dodousek*
hodnocení

Díky-včera jsem na něj koukal u Alzy-je tam něco přes 1700Kč-nebudu přebírat,stejně tomu houby rozumím a dám na vaši radu-díky za radu*stop*

doplněno 30.11.10 11:25:

pročítal jsem technické údaje-nemá asi podporu W7?Má Linux,XP,Vista,W2000 ale o W7 ani zmínka?

sasdax*

Pojede. Tohle je z oficiálních stránek výrobce a je tam i WIN7.

transcendusa.com/...

doplněno 30.11.10 12:18:

Jinak mám doma Chip, nebo Computer, ve kterém jsou aktuální testy takovýchto disků. Takže pokud budeš mít zájem, můžu se pokusit sem hodit obrázek se srovnáním.

dodousek*
hodnocení

Nene díky-už jsem ho objednal-mají u nás prodejnu ale tento nemaj tak bude zítra.Díky ahoj*tanec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]