Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přístup k dokumentům po instalaci XP

Od: pipikoko* odpovědí: 6 změna:

Žádam o radu, nevím jak se dostat k datům po nové instalaci XP. Předchozí XP se mi podařilo různým experimentováním poškodit a nezabrala oprava instalačním cd. Proto jsem znovu instaloval XP do nového umístění, pro zachování dat v dokumentech poškozeného os. Ale, měl jsem dva účty a jeden byl přístupný pod heslem. Data z jednoho účtu jsou ok, ale ten co byl zaheslovaný nejde otevřít.

Děkuji předem za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jednoduše...vlastnosti/zabezpečení /upřesnit/vlastník a přeber vlastnictví...samo musíš být admin
pipikoko*

! DÍKY DÍKY DÍKY DÍKY!

Ani nevíš jak jsi mi pomohl. Jsi prostě the best.

pipikoko*
hodnocení

Prosím Tě ještě o radu. Jak přenesu adresář a doručenou poštu do outlook express?

Dík

Přes nabídku Soubor- Import.
A Spider je nejrychlejší *smich* Buď tak jak řiká Spider a nebooo já jsem to většinou přetáhl natvrdo (myslim že jsem vždy vytvořil účet a pak jsem přepsal soubory :) ) ano uznávám import je elegantnější *smich*
pipikoko*
hodnocení

Tak to zkusím přetáhnout na tvrdo, uvidíme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]