Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde wifi na notebooku

Od: wifi odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,dnes jsem si koupila nb a router,aby mi šla wifina na tom notasu...Doma máme i pc,kterej je připojenej kabelem(ADSL 2+router)..ted se snažím nějak připojit ten "wifi router" na adsl... propojovala jsem ty kabely i podle obrázkuale pořád nic..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

krom propojení podle obrázku to budeš muset podle návodu i nastavit na obou stranách.

wifi
hodnocení

Tak net už mi jde..sice se to nastavilo nějak jinak než asi mělo,ale tak..jde to...jen bych potřebovala nastavit heslo aby se na mě nikdo nemohl připojit..prosím kde to najdu?

ladinpraha*

V manuálu k routeru bys měla mít adresu stránky. U mě je to http://192.168.1.1 a tam si můžeš všechno nastavit. Heslo je obvykle admin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma nejde wifi na notebooku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]