Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet od t-mobile - máte někdo?

Od: katus odpovědí: 7 změna:

Mám dotaz nabizeli mi do notebooku mob.internet taková flaska za 999kč nevím zda mi to vubec pujde bydlime kousek za mestem jestli to tam má vubec pokryti.V ty prodejne nevedeli.Máte s tim nekdo zkusenost s mobilnim netem od nich?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mám pocit že v těch 999,-Korunách je předplacenej internet na 3 měsíce!?!?!

katus
hodnocení

jojo to říkali že na 3měsíce zdarma. apak že se bude platiti.Ale nevěděli prý jestli budu mit signal tam .chci ho k notebooku abych mela notebook vsude i na zahrade.

alf*

nb mužeš mít na zahradě i bez signálu ;)

vážně - pokud máš jiné možnosti a nepotřebuješ se připojovat v autě, na cestách, v lese, na chalupě ... máš to jen pro pár dnů v roce na zahradu tak si najdi něco spolehlivějšího a rychlejšího a pořiď si wifi buď router nebo modem (záleží na připojení)

katus
hodnocení

ten notebook co jsem jsi pořídila ma wifi.

zikjasa*

jak se situace vyvinula?

zikjasa*
hodnocení

0x

ruce pryč od takové prodejny a mezitím studovat i jiné mob.připojení netu.

tlustoprd*

Mobilní internet opravdu nebrat je to až ta poslední možnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]