Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi rozšířit oddíl.

Od: miky4 odpovědí: 5 změna:

Ahoj, mam dva oddily na jednom disku, ktery je jeden moc maly, a ten druhy moc velky. Nechci je spojovat, jen jeden zvetsit na ukor toho druheho. Mam visty, takze by to melo jit pres spravu pocitace, ale kdyz tam najedu, a zmensim ten jeden, zobrazi se mi tam černym nezařazeny prostor. Jenze kdyz najedu na ten, co chci zvetsit, moznost rozsirit mam šedou, a nejde vybrat. Proč? Dá se to nějak obejít?

poradte.cz/...">obrázek

PS: Moc počítačům nerozumím, takže pls srozumitelnu odpověď.

Nejde mi rozšířit oddíl.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Jen mě tak napadlo - není potřeba ten přiřazovaný oddíl nejprve naformátovat?

ladinpraha*

Napřed je musíš spojit a potom teprve znovu rozdělit. Dělit můžeš jenom jeden na dva. Jak chceš rozdělit dva na dva?

miky4
hodnocení

no, pokud vim, tak spojuje se tak, ze jeden smazes, a uvolnene misto priradis k tomu druhemu, a rozdeluje se tak, ze jeden zmensis, a paak vytvoris novy

Není pravda. viz můj příspěvek.

hodnocení

0x

Pouzij programy tretich stran. Umi vice operaci nez správa disků ve WIN.

Napriklad ted jsem vyzkousel (abych nemystifikoval) program partition manager 10.0 . Staci jeden oddil zmensit (funkce resize) a stejnou funkci o vzniknuvsi prostor zvetsit druhy oddil. Muzes si s tim hrat jak dlouho chces, protoze zmeny se provadeji az po stlaceni APPLY. Samozrejme bez ztraty dat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]