Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna Canon MP610 - chyba 6A00

Od: pravdomluvny* odpovědí: 4 změna:

Zdravím! Tiskárna Canon MP610 hlásí chybu 6A00. Údajně by mělo jít o poruchu senzoru podavače papíru. Nemáte s tím někdo zkušenost? Díky za pomoc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud je tento kód chyby spojen se senzorem podavače tiskárny, ta nejspíš zůstal viset. Senzor je mechanická páčka tlačená hodně jemnou pružinkou do klidové polohy. Podaný papír jí nadzvedne a druhá strana páčky pak ovládá "infračervenou závoru". Měl jsem tento problém když se mi zasekl papír v tiskárně a následně se zmuchlal.To způsobilo vyskočení té pružinky.Pokud si vzpomínám tak to nebyl snadný zásah do tiskárny - ta páčka je dost nepřístupná, ale povedlo se a tiskárna běhala dál.

pravdomluvny*

Ahoj, díky. Konzultoval jsem to ještě s kámošem, radil mi nějaké fígle, ale nic nezabralo. Takže zítra jde tiskárna do nemocnice. Zvážil jsem všechna rizika a jelikož tiskárna není moje, nebudu do ní vrtat. Vypadá to, že by se musela zpoloviny rozebrat...

majkl*

Dobrý večer.Máme tiskárnu MP 610 a hlásí nám to chybu 6A00.Jak se máme dostat k té páčce a pružince? Děkuji Cetkovská Petra

To není jednoduchá záležitost, páčka je dost nepřístupná. To je na částečné rozebrání tiskárny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]