Nejste přihlášen/a.
Čím to je že se mi začala nainstalovaná hra v počítači při hraní zpomalovat nebo - li zasekávat? A na on - line hrách taky ale ne všechny a kde se dá v počítači pak zjistit stav té grafické karty? Díky za radu Karinka
Příčin může být několik.
Já bych počítač trošku pročistil.
Stáhněte a nainstalujte si program CCleaner. Při instalaci CCleaneru odmítněte instalaci Google Chrome. Přes CCleaner pak vyčistěte registry i disk.
Pak si stáhněte a nainstalujte program IOBit Smart Defrag. Přes tento program defragmentujte disk (udělejte hloubkovou optimalizaci).
Pak mohu doporučit i program Game Booster 1.40. Ten spusťte před spuštěním počítačové hry.
čističe vůbec nepoužívej ,zjisti si jaké má ta hra požadavky.může to být třebas jen grafika
Čističe jsou užitečná věc a udržují počítač v dobré kondici.
Jinak já jsem vycházel z toho, co tazatel napsal.
Samozřejmně, hlavní příčinou je slabý procesor nebo nebo nedostatečné množství instalované paměti RAM nebo slabá grafická karta.
Ale na vině můžou být i spuštěné procesy. Ty zbytečné game booster dočasně vypne.
hahaha se sakra vyznáš... šak si čisti a čisti asi se zas tak nevyznáš... zkus si adwanced ten ti všecko spraví aji hardware,že?
Prosímvás, Vy se naučte správně se vyjadřovat. Česky neumíte, schopnost vyjadřování jest na úrovni žáká 5. ročníku zvláštní školy, HŇUPE! Jinak vidím, že jste srab, že se nezaregistrujete. Nebo že by přes Vaši idiocii (inteligenční kvocient <25) jste registraci nezvládnul. koneckonců, já bych se tomu ani nedivil. A navíc, jakou máte drzost mi tykat? Copak jsme v hospodě nebo na poli, abychom si tykali? Vůbec se neznáme (snad) (bohudík). Ono, to je výsledek absolutně zanedbané výchovy nebo oné Vaší idiocie.
Advanced SystemCare, když o něm tak mluvíte, tak vyčistí registr od špatných záznamů a vyčistí disk od zbytenčých souborů. Dále odstraní špatné cookies a defragmentuje tuším že systémové soubory, čímž dojde k malému zrychlení počítače.
Hardware Advanced SystemCare nespraví. Hardware může spravit člověk nebo stroj, ale program na údržbu systému ne. Bohužel, občas by se to určitě hodilo.
Procesor lze samozřejmě mírně taktovat, čímž dojde k jeho zrychlení (resp. frekvence), ale také ke zvýšení spotřeby a snížení životnosti.
zbytečná otázka kdyřnevíš jakou máš sestavu.tak že zjisti co máš třebav tento počítač atd... podle toho co máš za OS a pak se ptaj takhle ti nikdo odpovědět nedokáže.
Pokud hra jela a nyní nejede tak problém bude možná v nechtěné odinstalaci něčeho co hraní podporuje,např PHYSX,DIRECT X aj,samozřejmě další okolnosti jako běžící procesy apod
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.