Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba tiskové kazety

Od: schovi odpovědí: 2 změna:

dobrý den,

včera jsem si tiskl obrázek z tiskárny a ona ho vytiskla jakoby pruovaný .

poté jsem chtěl tisknout další ale psalo mi to chyba tiskové kazety ( blikalo tlačítko na tiskárně ) tak jsem kazety vyndal zas zandal a pořád nic vytáhl jsem tiskárnu z elektriky a zapojil a nic odpojil usb a zkoušel jen kopírovat a nic pořád blikalo chyba tiskové kazety

barvy je v nich dost tak nevím čím to může být

za případné odpovědi děkuji

tiskárna HP all-in-one 1350

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Došla barva nebo ucpané trysky.

hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že kazeta je plná barvy tak barva nedošla a neznám tiskárnu která by sama od sebe poznala, že má některé trysky ucpané. Když tiskárna hlásí chybu tiskové kazety tak tam nějaký problém bude. Pokud nezabírá vyndání / zandání + otření kontaktů jak v tiskárně tak na kazetě suchým čistým hadříkem, tak asi nezbude nic jiného než zkusit kazetu novou. Ale tiskárny HP moc neznám, jejich šílená konstrukce mi nikdy nepřirostla k srdci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]