Mam hroznej problem mel sem notebook Acer Aspire 3003 WLMI na heslo po spusteni v biosu takze pokud sem nedal heslo tak mi nenabehl system ale dyl sem ho nepouzival a heslo tam nemel dlouho a tak se mi povedlo ze sem ho zapomel ale tet se vubec tam nemuzu dostat, a nevim co s tym na normlnaim pc sem vzdy v podobnem pripade vytahl baterku na zakladni desce ale tady fakt netusim. Budu rad za veskerou pomoc. Diky predem.
Vždyť ale přesně toto jsi od toho zabezpečení očekával ne? Že se tam nikdo jiný bez znalosti hesla nedostane! Jinak by to přeci nemělo cenu dávat tam nějaké heslo, když to lze obejít...
hanys*
Dik za odpoved ale to neni to co sem potreboval vedet, kdybych to heslo nezapomel tak je mi to jedno ale v servisu za to budou chtit urcite velky prachy, nejak to jit musi, jen bych potreboval nekoho co to zna. Nebo nekoho komu se podobnej problem uz stal
Univerzální hesla do BIOSu jsou třeba tady: www.pocitac.com/?item=heslo-na-bios To ale asi nebude tvůj případ co? Pokud se do BIOSu dostaneš, tak přeci už neměl být problém heslo na SETUP změnit.
hanys*
Mam ho nastaveny jako vstup do biosu ale i jako spusteni pc kvuli bezpecnosti, a tet sem na do doplatil.
hanys*
A ty hesla sem zkousel a nic nefunguje, jo a je to phoenix notebios
Jasně že ti to nepomůže když jsi tam nedával universalni heslo Jinak tady máš nějaké odkazy: ace-s.cz/... a support.acer-euro.com/... koukni hlavně na ten druhej a nebo to dej do servisu
hanys*
Jo ale ty hesla byly univerzalni stejny jako v tom prvnim odkazu a na tu stranku acera sem se dival a jestli tomu dobre rozumim (moje anglictina neni na tom moc dobre) tak ty jumpery jsou jen ve stolnich pc a disketa me taky nezachrani protoze nemam disketovku.
Něco (jumpery..) na reset BIOSu je i v notebooku. Pokud do toho nechceš lézt a nevíš co a kde hledat tak to svěř servisu. Dáš za to sice nějakou kačku ale příště nebudeš blbnout s heslama. Ještě tak můžeš zavot do jejich servisu jestli ti něco poradí.
hanys*
No ja jsem jim psal mail, uvidim co mi odpovi, sem zvedavej, uz me to ale docela stve, a hlavne mrzi. Jestli se mi to podari nejak zprovoznit tak se na hesla priste vyseru
Ale ja ti to nepsal kvůli těm heslům ale hlavně kvůli ostatnim věcem co tam jsou+na těch stránkách aceru je přesný návod...pokud to neděláš ty (což asi ne) tak to strč servisu
hanys*
No jo ale jotu navodu nerozumi´m, neumim tak dobre anglicky a tam to v cestine neni, a ze servisu uz mi odpovedeli a chteji po me 1500, a to je si myslim docela dost. Nemohl bys mi to kdyztak nejak tak vysvetlit jak na to. Nejak zkracene
Tak to je docela pálka. Není nad kvalitní autorizovaný servis. Můžeš tak leda ještě zkusit ten Paralel port loopback z odkazu www.ace-s.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=72 jak psal Maverick. Jinak ti už zbývá akorát demontáž, servis případně obnova tvé vlastní paměti. Nebo ho pošli já ti ho s Maverickem kuchnu
hanys*
Ja uz ho taky zkusil kuchat ale je to docela o drzku, a stym portem by to slo kdybych nejakej mel, mam jen usb a vga, to je ten pruser, tet sem byl v jednom servisu trochu je tamznam a oni mi rekli ze tam musi byt nejaka baterka na zakladovce, ze to tam proste musi byt prej to mam rozdelat poradne.
prave proto sem sem psal jestli se to uz nekomu nestalo a takovou nahadou na tom stejnym typu, aby mi poradil jak na to kdyz sem se vcera dival tak budu muset sundat celej display, a vsechno mozny, bojim se o zaruku!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.