Nejste přihlášen/a.
Při otevírání PPS se mi ukládají na plochu místo otevření. Dávám příkaz otevřít - ne uložit. Otevřu je jen když je vyhledám na ploše nebo kliknu na správce stahování. Já si je otevřu, ale chci je i přeposílat a to si s tím adresáti nebudou vědět rady.
doplněno 28.11.10 20:15:omlouvám se za překlepový název otázky, nemohla jsem najít brejle, tak jsem psala poslepu
Dřív mi to šlo v pohodě do té doby než jsem našla server s ppskami. Dala jsem stáhnot (většinou dávám na plochu, abych to našla), Potom jsem ji chtěla někomu odeslat, dala jsem napsat email, přiložit soubor (z plochy) a odeslat. Při kontrole odeslané pošty jsem na to přišla a následně si otevírala svoji poštu s pps a způsobilo mi to tento problém.
obrázek znovu
doplněno 28.11.10 20:37:ty fotky jsou nějaké rozmazané, ale při příkazu otevřít mi to jen možnost uložení na plochu
Tak používejte Internet Explorer (nejlépe verze 8). Tam stačí kluknout na Otevřít a Internet Explorer si prezentaci dočasně uloží a po uzavření prezentace si ji z dočasných souborů smaže.
Internet Explorer 8 stáhnete zde > microsoft.com/...
A to ze všech webů, všech souborů? Je možné, že si pamatuje poslední stahování pps a kam. Jinak je tam možná tvrdě nastaveno ukládat na plochu.
Asi si to pamatuje to poslední stahování, před tím to bylo v pořádku. Teď když otevírám nějaké soubory v poště, tak mi to nedává jinou možnost než uložení na plochu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.