Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HDMI-propojení s Tv

Od: dodousek* odpovědí: 5 změna:

Ahojky-zas budu trošku otravovat-dnes se mně povedlo konečně propojit Tv s notasem přes HDMI ale nevím jak docílit(nastavit)aby mně přestal jít monitor v té době když jde vlastně druhý monitor.Mám W7Ultimate-v IDT panelu nevím jestli to jde a když ho vypnu v nastavení mobilních zařízení tak mně zhasne ale po 5sec. zařve*hej*že monitor nenalezl a rozsvítí se?Díky a hezký první adventní neděli všem na uložto.cz*slunce*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x

Zkus Fn + F5

dodousek*
hodnocení

Díky moc-super-funguje to.Plzeň zdraví Prahu*tanec*

dodousek*
hodnocení

Tak to není to pravé ořechové omlouvám se ukvapenou odpověd zkušel jsem to jen na notasu a až teď jsem to propojil-monitor zhasne to ano ale i druhý monitor v mém případě televize*zed*

tomas*

Zkus ještě jinou volbu WIN + P. Mně to tak funguje. Objeví se nabídka na výběr pro zobrazení.

dodousek*
hodnocení

Díky to jsem zkoušel ale jak vypnu monitor vypnu i telku aaaaaaale když to propojím kabelem z normálního PC(nevím jak se mu odborně říká-propojuje monitor s Pc,modré koncovky...nesmát se*smich*)tak to jde ok.Ale na HDMI ne.Vyprd bych se na to ale štve mně vyhozených 500Kč-ještě perlička-v obchodu maj reklamu že bez udání důvodu do měsíce berou zboží zpět-ale kabel je zalisován v Pvc krabičce(něco jako je Pet láhev) a ta jde otevřít jen jednou-táááákže mám porušený obal a to už zpět nevezmou*zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]