Nejste přihlášen/a.
AHOJTE mam velku prosbu mam tento program a neviem sa v nom vôbec zorientovať ,potrebujem si upraviť vjhs kazety ,ktore som si nahral na dvd a teraz si ich chcem upravit nakolko su už dosť ošuchane ,vôbec neviem ako nato ,ak by bol niekto taky dobrý a poskytol mi navod ako sním robit ,našiel som na nete toho dost ale len v eng jazyku a to ja neovladam ,,poradíte prosím
To je program pro tvorbu videa. Jestli si myslíš, že v něm vylepšíš to co máš na DVD, tak to určitě ne. Tvůj dotaz je značně zmatený. Chceš upravovat DVD nebo dostat VHS na DVD? Filmy nebo nějaké svoje nahrávky? Nutno upřesnit.
ano viem nevylepším to viem ale zostriham a nejako upravím a potom na dvd ,lebo je tam par toho čo je poškodene ,bola proste už dosť ošuchana kazeta a je dosť stara a chcem si tu nahravku uchovať
Pokud se v programu nezorientuješ sám, tak bych doporučil stáhnout nějaký jednoduchý program, který umí česky.
tak on je počeštení ale neviem postup ,čo a ako ,trocha sa v pc vyznam ale toto som nikdy nerobil a nemam s tym skusenosti aj skušam ale nevyznam sa v tom ,ja by som potreboval nejaky navod ako sa sním robí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.