Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nacházím se na delší čas v zahraničí a ráda bych po zachování češtinu občas koukla nějaky dokument na internetu.
Jedna naše nejmenovaná televize dává své pořady na internet a lze je tak sledovat. Zprávy, reality show apod lze bez problémů pustit.
Bohužel dokumenty a seriály jsou z licenčních důvodů blokovány a dostávám chybovou hlášku "Z licenčních důvodů je toto video dostupné pouze na území ČR". Jde to nějak obejít?
Zkoušela jsem asi 4 anonymizery, kam jsem zadala odkaz na stránku, video ale přehrát vůbec nešlo (StageVideo byl jakoby zamrzlý). Absolutně netuším jak správně formulovat dotaz na vyhledání v googlu, tak se předem omlouvám, pokud je odpověď naprosto jasná.
Díky
Lanna
Dobrý den, jak jste poznala, tak ta možnost přehrání videa je vázána na IP adresu PC na území ČR.
Váš PC v zahraničí by musel simulovat českou IP adresu. Možná by to mohlo fungovat připojením přes proxy server, který je na území ČR. Těch, ale nebude asi mnoho a většinou toto připojení zpomaluje přenos dat, tak by výsledek nemusel být ani dobrý (muselo by se to vyzkoušet). Zkuste si na Google zadat "proxy", "free proxy list", "freeproxy.cz" apod. Třeba něco najdete. A snad i zde někdo doporučí jiné řešení - možná je i nějaký program na změnu IP adresy. Zdravím!
Zdravím a nebude nakonec lehčí a lepší si ty dokumenty nechat vyhledat na uloz.to, www.bezvadata.cz, rapidshare.com,... Kdyby to bylo obráceně, že hledáte zprávy, ale takhle určitě dokumenty najdete. Ted zrovna nedávno jsem promeškal jeden dokument na zoom a druhý den jsem ho měl pěkně i ostříhaný na uloz.to
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.