Nejste přihlášen/a.
Ahojky mam problém chtěla bych si dát do mobilu video s tiulkama,ale ještě než ho převedu potřebuju je dostat přímo do toho videa?
Zkoušela jsem už pár programů a žádný mi nepomohl,nevíte o nějakém?
Tak jsem si stahla ten VirtualDub i ten Vob sub ,ale ten Vob sub mi nejde nainstalovat,v půlce instalace přestane pracovat.
Tak já ješte zkusím ten PocketDivXEncoder. Mimochodem děkuji za odpověd.
Myslím, že se to tady opakuje kolem dokola, že "nejlepší" je Format Factory který to umí taky. Respektive umí titulky SRT a a další 3 formáty. Pokud jsou titulky SUB či TXT tak se asi musí nejdřív jiným programem převést na SRT.
doplněno 28.11.10 13:57:A navíc Virtual Dub asi nebude umět formát pro mobil. To Format Factory to umí.
Jojo,moc děkuju už jsem si ho stahla,ale nevíte o nějakým návodu kde by bylo jak v tomhle programu udělat aby ty titulky se dali do videa?nemůžu na to přijít..
vždyť to je jednoduché jak facka. Program je český. Zvolím buď Vše do AVI (pro DVD) nebo možná Vše do mobilních, v tom nemám tak jasno zda to není volba 3GP. S parametry bych nehýbal dokud není zkušenost. No a dole je nabídka Dodatečný titulek. Tak ho přidám, přidám soubor, či nejdřív soubor a pak titulek (SRT) a puszím konverzi.
doplněno 28.11.10 17:23:Možná se parametry budou muset nastavit dle rozlišení mobilu, aby to vůbec jelo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.