Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vložit titulky přimo do videa?

Od: emily007 odpovědí: 5 změna:

Ahojky mam problém chtěla bych si dát do mobilu video s tiulkama,ale ještě než ho převedu potřebuju je dostat přímo do toho videa?

Zkoušela jsem už pár programů a žádný mi nepomohl,nevíte o nějakém?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Zkus se mrknout zde, je tam návod krok za krokem.

digitalne.centrum.cz/...

emily007
hodnocení

Tak jsem si stahla ten VirtualDub i ten Vob sub ,ale ten Vob sub mi nejde nainstalovat,v půlce instalace přestane pracovat.

Tak já ješte zkusím ten PocketDivXEncoder. Mimochodem děkuji za odpověd.

jirbar*

Myslím, že se to tady opakuje kolem dokola, že "nejlepší" je Format Factory který to umí taky. Respektive umí titulky SRT a a další 3 formáty. Pokud jsou titulky SUB či TXT tak se asi musí nejdřív jiným programem převést na SRT.

doplněno 28.11.10 13:57:

A navíc Virtual Dub asi nebude umět formát pro mobil. To Format Factory to umí.

emily007
hodnocení

Jojo,moc děkuju už jsem si ho stahla,ale nevíte o nějakým návodu kde by bylo jak v tomhle programu udělat aby ty titulky se dali do videa?nemůžu na to přijít..

jirbar*

vždyť to je jednoduché jak facka. Program je český. Zvolím buď Vše do AVI (pro DVD) nebo možná Vše do mobilních, v tom nemám tak jasno zda to není volba 3GP. S parametry bych nehýbal dokud není zkušenost. No a dole je nabídka Dodatečný titulek. Tak ho přidám, přidám soubor, či nejdřív soubor a pak titulek (SRT) a puszím konverzi.

doplněno 28.11.10 17:23:

Možná se parametry budou muset nastavit dle rozlišení mobilu, aby to vůbec jelo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]