Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
mám tento počítač h10010.www1.hp.com/... teď mám integrovanou grafickou kartu a chtěl bych normální půjde na tuhle základní desku (Intel G41 express) nějaká grafická karta? Jaká např.? a přes co půjde zapojit? Snažil jsem se něco najít a zjistil jsem že jsou dvě sběrnice AGP a PCI-E. Ale na počítače nejsem zvlášť expert tak se chci zeptat někoho kdo tomu rozumí víc.
Díky za odpovědi!
Tak takhle to mam ja. Takže mam asi ten 1x dvakrát, 16x jednou a jednou to PCI jestli jsem to dobře pochopil. :D
ok díky! Takže mi pujdou všechny grafický karty pro PCIe? a ještě sem se chtěl zeptat jak se propojí ta grafická karta stim PCIe?
Úplně obyčejně tu grafickou kartu zasuneš do slotu. Vzadu v šasi skříně musíš vylomit záslepku, kde pak budou konektory od grafické karty. Karta se zajistí jedním šroubkem k šasi.
Ještě doplňuji, že je taky potřeba vzít v úvahu výkon zdroje. Jak jsem se díval Ty tam máš 300W. To bych řekl, že nějakou supergrafiku neuživí.
Já vim toho sem si všimnul. Jako nějakou supergrafiku nechci něco do 1500,-. žádný extrem nepotřebuju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.