Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu se dostat do nozového režimu

Od: nandor® odpovědí: 4 změna:

Némohu se dostat do nozového režimu (os xp pac 3) Vyzkoušel jsem už vše a nejde to!(F 8:F2.ctrl+shift+esc) a nic nefunguje.Tak jak se tam dostanu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Napiš přesně co to dělá, že to nejde? Nestiskneš klávesy příliš brzy nebo naopak pozdě?

hodnocení

Než naběhne logo tak se to mačkal a nic pak jsem to zkoušel mačkat když jsem slišel že nabíha disk a nic,ukázala se mě nabídka spustit standartním způsobem,ale tam běžel čas za jak dlouho se spustí a šipky vůbec neragovali.

bena*
hodnocení

0x

Jaký máte typ klávesnice? U klávesnic do zásuvky PS/2 by problém být neměl.

Ovšem, pokud je klávesnice do USB nebo pokud je bezdrátová, tak tam může být problém. Problém je v BIOSu - v BIOSu musíte zapnout podporu klávesnic USB.

Do BIOSu se dostanete pomocí DEL, u některých počítačů to je F2 nebo jiné tlačítko na klávesnici.

hodnocení

Ja mám noutbuk

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]