Nejste přihlášen/a.
Mám doma pevný disk WD400 o velikosti 40 GB. Tento disk jsem používal řadu let v několika počítačích a za tu dobu se tam nashromáždilo slušné množství dat. Před nějakou dobou začal vykazovat nějaké problémy kvůli vadným sektorům. Jednou se mi ale povedlo puštěný počítat shodit na zem a od té doby při připojení počítače v něm "cvaká" a a nelze se do něj dostat. V počítači se při načítání disků ukáže (i když s trochu neobvyklým názvem) ale ve Windows se neobjeví a HD Tune si "myslí", že má pouze 8 GB a každý jeho sektor ukazuje jako chybný. A ještě k tomu trvá Windows strašně dlouho, než se načte. Jestli s tím má někdo zkušenosti, tak ať mi prosím poradí, jak dostat alespoň nějaké data uložená na tomto disku. Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.