Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi nefunguje správně Start ve Windows?

Od: misabr* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, nefunguje mi správně Start menu ve Windows. *bezim* Napíšu do Start Menu notepad a zobrazí mi toto:

odkaz na obrázek

*blee* Pak když kliknu na to Programy z obrázku tak se mi zobrazí toto: odkaz na obrázek

Pomoc! P.S. Podívejte se na obrázky

doplněno 27.11.10 09:43:

(pokud vám nefungují obrázky - obrázek 1: michaelbrabec.cz/... obrázek2: michaelbrabec.cz/...

doplněno 28.11.10 19:07:

To samé mi to dělá se soubory.

doplněno 19.02.11 22:01:

VYŘEŠENO! ŘEŠENÍ: PŘEINSTALACE SYSTÉMU!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

notepad musíte zadávat do Start→Spustit.

Takhle musíte zadat Poznámkový blok.

misabr*
hodnocení

Takhle mi to dělá to samé! Dříve mi i Notepad fungoval přes Start Menu. Štve mě ten problém!

bena*

Můžete zkusit několik věcí

1) Obnovení systému.

2) Vyčistit disk a registry pomocí programu CCleaner 3.0.

misabr*
hodnocení

CCleaner mi nejde nainstalovat a problém už mám nějakou dobu. Poslední bod obnovení je z dneška - 28/.11.2010 10:30:55. *stop* *andel**sok**zed**ee*:(

sondaw*

Co použít rozšířené vyhledávání pomocí indexu? U mne normálně Notepad ve vyhledávání funguje

misabr*
hodnocení

to jsem nikdy nepoužíval. Funguje to, ale co když zapomenu na kterém disku je program nainstalován? Přes složku "Počítač mi to nefunguje. Já chci vyřešit start.

hodnocení

0x

vymažte notepad a bude tam klasicka nabidka START...

doplněno 28.11.10 14:19:

vymažte ten text notepad :)

doplněno 28.11.10 14:21:

notepad je pak v nabidce start v příslušenství...

misabr*
hodnocení

to já vim,já mám nainstalované MNOŽSTVÍ programů a hledat to ve všechny programy, to je na 3 minuty, já chci způsob na 15-30 sekund

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]