Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahlášení piráctví

Od: honzak* odpovědí: 14 změna:

Chtěl bych se zeptat, kde je možné nahlásit používání nelegálního software fyzickou osobou. Nebo to jde jen u právnické osoby?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na policii možná též, ale jinak to řeší BSA bsa.org/... jsou tam i kontakty, vč. hotline

a BTW - píše se PIRÁTSTVÍ, protože jsou piráti, ne piráci :)

ladinpraha*
hodnocení

1x

Sáhni si napřed do svědomí a do PC. Ty máš určitě všechno legální.

honzak*
hodnocení

Obavam se ze mam. Ono na Linuxu je volne siritelne temer vse, a Widle nechci :.) A k tomu proc nekoho udat mam svoje duvody. Chtel bych te videt v moji situaci.

sondaw*

Myslím, že je vždycky ještě jiná cesta nebo možnost a někoho udat, to se mi nejen příčí, ale silně mi to zavání nedávnou totalitní dobou

kato*
hodnocení

0x

*cert*PČR,ale není to od tebe hezké.*modla*

26.11.10 17:41
hodnocení

0x

Nebonzuj *bum*

honzak*
hodnocení

Hezke to neni, ale co ten clovek provedl me, to taky hezke neni... Nehlede na to, ze od nej je to opakovana ativita.

jirbar*

Vždyť tobě žádné piráctví ani tak nevadí. Ty jen potřebuješ najít důvod jak se někomu pomstít. To opravdu není hezké.

sondaw*

Možná nebude tak docela od věci, když už budou prověřovat tvého známého (na základě tvého udání), když se podívají i k tobě.

A jen na okraj, můžeš se na sebe podívat do zrcadla?

jirbar*

Já myslím, že se do zrcadla nedívá, protože by viděl osla.

sondaw*

No asi ne, já bych se aspoň nedívala, muselo by se mi udělat ze mně samotné špatně

honzak*
hodnocení

At se klidne podivaji, ja mam totiz Linux a Widle nechci ani zadarmo :.)

A vec druha, asi mam duvod, proc nekoho udat (neboť mi opakovane skodi, aniz jsem mu ja neco udelal), tak se neni cemu divit. Nejde o to nabonzovat jen tak nekoho, spis uz nevim, co delat s tim co dela on.

kt8d5*
hodnocení

0x

Asi na tebe nabonzuju, že neumíš češtinu*cert*.

jabraka*
hodnocení

0x

V podstatě tě ani nikdo udávat bližního nenutí.Microsoft má metody,jak to odhalit i bez udavačů.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]