Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, již dříve jsem si zakoupil PC hru F1 2001. Po delší době jsem ji v PC znovu instaloval pro vnuka a několikrát byla aplikována. Instalace i aplikace proběhly OK. Požadované parametry PC jsou OK. Požadovaný Direct X, OK. Dokonce fungovala i instalace "češtiny". CD čisté, nepoškozené. Asi po měsíci, se ale už hru nedaří uvést znovu do aplikace. Dle návodu v manuálu hry, jsem pro jistotu, na čas vyřadil anitivirový program a v bezpečnostní bráně jsem zadal pro F1 2001 výjimku. Výsledek 0. Smazal jsem program a znovu instaloval. Průběh instalace OK. Po otevření z ikony F1 2001 se nabízí volba Play (Unistall, Read Me, Quit). Po volbě symbolu "Play" se otevře karta EA sports F1..., která se po několika vteřínách zavře a to je konec i snahy s nastartováním aplikace. Jiné hry, např. Mafia, TrackMania... bez problémů. Možná vnuk někdy ukončil hru nějakým nekorektním postupem a tak třeba vzniknul nějaký příkaz, který dalšímu uvedení hry do funce brání. Co s tím? Nemá snad nakonec program nějakou expirační dobu, která by právě teď vypršela ? Poradíte? S pozdravem Jaromír Kynčl.
Podívejte se do správce úloh, v záložce procesy, aplikace, jestli je tam program spuštěn (AEgames)
může to být chyba directu x, nebo i paměti, procesoru...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.