Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HDD

Od: spider® odpovědí: 7 změna:
Používáte někdo software na neobnovitelné smazání dat z harddisku?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

plaky*
hodnocení

0x
RAZ SOM HO POUZIL...RECOVERY CI JAK SA TO VOLA...

lomaks*
hodnocení

0x
hodnocení

Díky, to bude stačit. Našel jsem ještě dlouhý článek v časopisu CHIP 10/2006 se spoustou programů ve srovnávacím testu.
Dobrá i když jsi našel test tak poradim favority- get data backup ale ten je placený a mohl by stačit taky tento: pcinspector.de/... ten je free
hodnocení

Trochu si nerozumíme. Já nechci soft na obnovu dat ale na jejich neobnovitelné smazání!

Aha promiň,krapet jsem si blbě domyslel otázku,myslim že nedávno něco vyšlo na computeru,ale na stahuj jsem našel tohle: stahuj.cz/... a taky tohle: stahuj.cz/... oboje bych řekl že by mohli stačit pro tvé účely a hlavně jsou taky zdarma.

Mimochodem až najdeš ten nejlepší (a pokud bude nejlépe free*smich*) tak ho sem klidně pleskni protože nikdy nevíš komu se může hodit (třeba mě páč tyhle programy otestované nemam :))

tenzor chi
program Tune up (umožňuje skartaci souborů, po nainstalování se pak při kliknutí na jakýkoliv soubor levým tlačítkem ukáže možnost tune up skartace, ale nezkoušel jsem to)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]