Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minimalizování media playeru

Od: look odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, když jsem měl visty a použil pro přehrání videa windows media player, tak při minimalizování se mi zobrazilo malé okénko ve kterém video běželo - takový náhled. Čili člověk mohl pracovat na něčem ale měl přehled o přehrávaném videu. Nyní u window 7 tato funkce nefunguje. Můj dotaz zní zda to lze nějak zařídit. Vím, že je lepší používat jiné přehrávače. Tehdy jsem používal ještě win media clasic, ale u něho to nefungovalo. Nyní ještě používám KM player. Dík

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Nevím, u Windows 7 to snad ani nefunguje, zkuste jedině kliknout na Hlavní panel (dolení lišta) pravým tl. myši a tam vybrat Panely nástrojů a tam kliknout na Windows Media Player.

Jinak Windows Media Player, pokud se do něj doinstalují K-Lite kodeky, tak je bezvadnej, přehraje snad všechny formáty videa i hudby a nemusíte tam mít milión dalších přehrávačů - můžete vyhodit Real Player, QuickTime Player, KMPalyer, WinAMP a další.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]