Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přílohy v různých formátech

Od: donislav* odpovědí: 7 změna:

Prosím vás moc poraďte prosím.

Jakmile mi dojde příloha v jiném formátu než jpg atd. neotevřu to. Nyní vlastně se mi otevře okno Windows Vord Viewer a pokud zadám v tabulce,která se tam ukáže Otevřít, objeví se mi soubor ale jen kodovaný. Ikdyž zadám zobrazit ve středoevr.jazyku nejde to. Vůbec nevím, jakým způsobem se mi tam wORD VIEWER DOSTAL, NIC JSEM NEINSTALOVALA. pROTO JAKMILE MI PŘÍJDOU SOUBORY JINÉ NEŽ FOTKY, HNED TO MAŽU A URČITĚ JSOU TAM I POUČNÉ VĚTŠINOU RECEPTY A OKOLO ZDRAVÍ.

pORADÍ MI NĚKDO? DĚKUJI.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

2x

A jak z toho má být jeden chytrej, když nepíšeš o jaké extendy (přípona nebo -li formát) se jedná. Buď není nastavená asociace, nebo v PC nejsou příslušné programy.

donislav*
hodnocení

o, díky pokud mi příjde mejl a jsou přílohy fotky nebo něco podobného jpg,a tak normálně se to otevře hned v tom mejlu, jestliže jsou tam pps, doc prostě to nejde a otevírá se mi to modré okno vindovs vord viewer s v tom se zobrazí tabulka se samými kody, chtěla bych se to ho zbavit a zkusit to otevřít jako fotky, jsem na to blbá a hlavně stará bez ang.znalostí.

jirbar*

Protože pro "pps" musí být instalován PowerPoint a pro "doc" musí být instalován Word. Obojí je součástí Microsoft Office. Jou ovšem i jiné programy které to otevřou třeba i jenom ke čtení či prohlížení.

Myslím, že to možná zvládne i Open Office který na rozdíl od Microsoft Office je zadarmo.

Ale tohle snad ví každý kdo si sedne k PC a má tu základní vlastnost, že si o tom něco málo přečte, zrovna tak jako když si přečtu návod k nové žehličce.

Pokud nemáš power point tak naistaluj tohle: stahuj.centrum.cz/...

re*
hodnocení

0x

Třebas na to nemáš prohlížeč obrázků. Já používám IrfanView. No a obrázky (.gif, tif, .bmp, atd...) asi těžko otevřeš pomocí vordu *smich*

donislav*
hodnocení

já mám prohlížeč fotek, normálně je otevírám a pracuji s nimi docela v pohodě idyž mi příjdou jako příloha mejlu. další co příjde jako pps, doc. a pod. se otevírá přes vord viewr ale dál se nedostanu, nedokážu to převádět na čitelnou a srozumitelnou formu.Nevím co se mi s tím stalo, že tam to okno okamžitě naskočí ale stejně je mi k ničemu.Nemám ang.znalosti a tak je to dnes na nic, je to děsná bariera.

raduz*
hodnocení

0x

Jibar bodik - jasne, strucne, vystizne a navic spravne:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]